Syng sammen-aften i Riddersalen på Sæbygaard Slot

Syng sammen-aften i Riddersalen på Sæbygaard Slot

14. oktober 2021 - kl. 7:49 - af

Hjerteforeningens afdeling i Sæby indbyder til en forrygende ”Syng sammen-aften” på Sæbygaard Slot torsdag den 11. november.

I år er arrangementet henlagt til slottets riddersal. Der vil være adgang fra kl. 18,30, hvor dørene åbnes. Kl. 19 bydes der velkommen, og der serveres en lækker platte.

Kl. 20 sætter Helge Wittrup sig til flyglet, og man har i år fået Tina Siel til at synge for og tage sig af fællessangene.

Prisen for hele aftenen inkl. platte er 200 kr. Endvidere vil Sæbygaards Venner aftenen igennem stå for salg af vin, øl og vand.

Tilmelding skal ske senest den 4. november efter ”først til mølle”-princippet ved indbetaling til bankkonto 9012-1204439156 med angivelse af navn som reference (flere billetter kan købes på ét navn). Overskuddet fra arrangementet går til en god sag, nemlig Hjerteforeningen.

Dermed er Hjerteforeningens afdeling i Sæby for alvor kommet i gang igen, efter at man blev tvunget til at lukke alle aktiviteter ned, mens coronakrisen var værst. Der tilbydes en lang række aktiviteter inden for motion og onsdag den 17. november indbydes til en aften, hvor tidligere sygehuspræst Ruth Østergaard Poulsen taler om, hvad vi mennesker har brug for af trøstende ord, når sorgen rammer.

Se mere om arrangementerne på https://Saeby.hjerteforeningen.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Syng sammen-aften i Riddersalen på Sæbygaard Slot' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER