Idyllisk landejendom – moderniseret inde og ude i stilrent flot design

Idyllisk landejendom – moderniseret inde og ude i stilrent flot design

11. oktober 2021 - kl. 5:55 - af

home Sæby – Læsø: Mulighed for hestehold, egen sø, fantastisk natur, udsigt og et rigt dyreliv.

Idyllisk, velrenoveret, moderne, stilfuldt, gennemført, detaljeorienteret og kvalitetsbevidst er blot nogle af de mange nøgleord, der beskriver denne skønne ejendom – en unik og sjældent udbudt bolig på Grønhedevej 48, Sæby.

Ved ankomsten til ejendommen vækkes en eventyrlig fornemmelse og den korte køretur op af den flotte og velholdte vej med belægning af granitskærver giver straks et sandt billede af denne ejendom, der står knivskarpt og velholdt. Gæster bydes velkommen i rummelig entré og familien selv bruger bagdøren, der åbner op til et lyst og rummeligt bryggers med vaskefaciliteter.

Boligens centrum og home-SPOT er et flot, funktionelt og velindrettet køkken i moderne landlig stil, samt et hyggeligt alrum der smelter sammen med opholdsstuen. Der er flere veltænkte løsninger, herunder en roterbar brændeovn, der drejes i den retning, hvor varmen og hyggen ønskes.

Køkken, alrum og stue er indrettet med gennemgående ens fliser, hvide vægge og lofter. Et rum med rigtig god plads til spisebordet, samt en hyggelig stue med loft til kip og høje vinduer, hvor den smukke udsigt og det skønne lysindfald kan nydes. Fra opholdsstuen er der havedør til nordvest-vendt vinkelterrasse og fra alrummet endnu en havedør ud til stor flisebelagt terrasse, der vender mod syd og er indrammet af grøn beplantning.

På grundplan er der desuden to værelser, og et aktivitetesrum med en trappe til 1. sal, hvor der er et stort lækkert værelse – en afdeling der er oplagt til en teenager. Værelset ligger i en tilbygning, nemlig et ekstra boligareal der er skabt ovenpå en dobbelt garage med to porte. Slutteligt er der et rummeligt badeværelse med stor brusenische og to håndvaske i et integreret skabsmiljø.

Fra alrummet er der trappe til boligens 1.sal sal, der byder velkommen i en flot lys stue, med loft til kip og fritlagte hvidmalet bjælker, stort vinduesparti og altan med skøn udsigt så langt som øjet rækker. To store værelser, hvor af det ene har walk-in og eget master-badeværelse.

Forhaven er anlagt flot og og står skarpt med bede, småsten, krukker og nydelig havepavillon. Den velpassede indkørsel fortsætter til maskinhus og ridebane. Unikt til jer der ønsker hesten lige udenfor døren. En kort ridetur el. gåtur og man er ved søen – en del af den super smukke natur omkring ejendommen. Stedet byder på totalt ro, frihed og afslapning.

Kort fortalt, en unik ejendom med bare 8 km til Sæby.

Pris: 5.500.000

Udbetaling: 275.000

Ejerudgifter pr. måned: 2.389 kr

Energiklasse: C

Boligareal: 251 m2

Grundareal: 59.733m2 m2

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Idyllisk landejendom - moderniseret inde og ude i stilrent flot design' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER