Pragtfuld villa på stor grund med muret udhus med gode erhvervsmuligheder

Pragtfuld villa på stor grund med muret udhus med gode erhvervsmuligheder

10. oktober 2021 - kl. 5:34 - af

EDC Lars Jensen: En stor garagebygning, erhvervsmuligheder og et smagfuldt, tidløst udtryk. Denne nybyggede villa fra 2016 defineres af sine mange unikke, sideløbende egenskaber. Blandt dem er også den store grund, som ligger fuldstændig ugeneret i Hjallerup, hvor I kommer til at bo for enden af vejen med de åbne marker omkring jer.

Med tanke på de mange forskellige karakteristika demonstrerer ejendommen en bemærkelsesværdig sammenhæng. Alle bygningsdele henholder sig til de samme arkitektoniske koncepter med afdæmpet, let changerende murværk og mørkt sadeltag. Hele grunden er indhegnet, og al adgang til matriklen foregår via en elektronisk port.

Den store udhusbygning tæller sammenlagt 186 m2, og mens dobbeltgaragen har loft til kip og lift, er det bagvedliggende lagerrum udstyret med en gavlport for ekstra nem adgang. Bemærk også, at der er indlagt vand og kloak, ligesom hele bygningen er opvarmet med en energieffektiv luft-til-vand-varmepumpe.

Selve villaen understreger den attraktive forbrugsøkonomi. For mens centralstøvsuger og ventilationsanlæg er blandt de små tiltag, som gør dagligdagen nemmere, gør jordvarmeanlægget en stor forskel på de løbende udgifter. Dertil er de 208 m2 bolig fremragende disponeret med køkken-alrummet som det naturlige centrum, resten af afdelingerne orienterer sig mod.

Rummet er udstyret med køkkenø samt elementer fra HTH, og i åben forbindelse hertil ligger opholdsstuen. Dertil har I to separate værelsesafsnit på henholdsvis to og tre værelser. Begge afdelinger har eget badeværelse tilknyttet, hvoraf det største endda har dobbelt bruseniche og forbindelse til et praktisk påklædningsværelse. Endelig kan arbejdstøjet praktisk ekspederes i bryggerset, som ligger lige ved indgangspartiet.

De flotte rammer tilhørte tidligere et lille husmandssted, hvilket i dag kan aflæses på grundstørrelsen. Hele 7.163 m2 får I, og ligesom boligen er indflytningsklar, er haven også lige til at flytte ud i på første sommerdag. Her kan I således glæde jer over store plænearealer, høje træer og flot anlagte terrassemiljøer – alt sammen omkranset af marker.

Derfor er stemningen også helt ugeneret, mens I får glæde af et lokalområde i stor udvikling. Hjallerup har nemlig vokseværk, og I finder både skole, institutioner og en række glimrende handlemuligheder i bymidten. Hjallerups stærke foreningsliv står på skuldrene af byens historiske og landskendte marked, hvor frivillige kræfter hvert år organiserer sig og sikrer midler til driften.

Lad os arrangere en fremvisning for jer. Kontakt os.

Adresse: Tranekæret 5, 9320 Hjallerup

Mægler: Lars Jensen

Sagsnr: 93005795

Type: Villa

Boligareal: 208 kvm2

Grundareal: 7.163 Kvm2

Rum: 6

Værelser: 5

Antal plan: 1

Byggeår: 2016

Energimærke: A10

Pris: 5.998.000

Ejerudgifter: 2.072 kr.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Pragtfuld villa på stor grund med muret udhus med gode erhvervsmuligheder' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER