NYHED – Flot og velholdt villa i et plan, med gåafstand til centrum

NYHED – Flot og velholdt villa i et plan, med gåafstand til centrum

9. oktober 2021 - kl. 5:48 - af

Nybolig Sæby: Flot og velholdt villa beliggende med gåafstand til centrum med mange gode indkøbsmuligheder, spisesteder mv.

Man ankommer til ejendommen via flisebelagt indkørsel, hvor der er en stor garage med el-port, indenfor er der klinkegulv og grovkøkken. Ved fordøren er der en overdækning og en fin flisebelagt terrasse. Træder man indenfor kommer man ind i et vindfang med klinkegulv, herfra videre til en fordelingsgang. Soveværelse med parketgulv og skabe med skydelåger. Værelse med parketgulv og et skab. Stort værelse med tæppe og et skab. Fin baggang med skabs- og bordplads samt klinkegulv og udgang til haven. Lyst badeværelse med bruselåger. Flot køkken med alt i hårde hvidevarer, masser af bord- og skabsplads med en muret bue ind til lys og dejlig spiseplads med udgang til haven, både i køkken og ved spiseplads er der klinkegulv med gulvvarme. Halvmur ind til en stor lys stue med et skønt lysindfald og med udgang til vestvendt terrasse. I stuen er der båd plads til sofaarrangement og spisebord, her kan hele familien samles til god mad eller hygge og spil.

Langs med villaen på nord siden er der fliser hele vejen rundt mod vest, her er der flere hyggekroge og mulighed for at have flotte blomsterkrukker stående. Samtidigt er der en dejlig overdækket terrasse med god plads, her kan man rykke ind på en skøn sommeraften bag terrassen er der et brændeskur. Stort udhus som er delt op i to rum til opbevaring og et fint værksted.

Går man rundt på syd siden af villaen og over til indkørslen er der flotte bede og græsplæne. Rigtig flot og velholdt villa i et plan med stor skøn flisebelagt terrasse og flere hyggekrog. Her kan man nyde solen og slappe af med familie og venner. Lyder det som noget for dig? Så ring til Nybolig Sæby på tlf. 9840 1200, vi står klar til at fremvise villaen for dig.

Link: https://www.nybolig.dk/villa/9300/banevej/105085/933574

Sag nr.: 933574

Adresse: Banevej 6, 9300 Sæby

Kontant pris: Kr. 1.395.000, –

Udbetaling: Kr. 70.000, –

Ejerudgift pr. md.: Kr. 1.656, –

Brutto/netto ekskl. ejerudgift: Kr. 6.056, -/5.170, –

Bolig areal: 128 m2

Grund: 788 m2

Stue/vær.: 1/3

Opført: 1960/1973

Energimærke: E

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'NYHED - Flot og velholdt villa i et plan, med gåafstand til centrum' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER