Læserbrev: Borgerrådgiveren der blev smidt i skraldespanden

Læserbrev: Borgerrådgiveren der blev smidt i skraldespanden

8. oktober 2021 - kl. 14:46 - af

Hvis man lytter til radiooptagelsen fra Februar måneds byrådsmøde kan man høre, at byrådets partier tilkendegiver positivitet omkring SF’s forslag om at få en borgerrådgiver. Der er sågar mulighed for at søge en statslig pulje og få tiltaget betalt. Byrådet beslutter her, at man i økonomiudvalget arbejder videre med SF’s forslag.

I referatet fra den 16. juli 2021 kan man så erfare, at økonomiudvalget ikke valgte at ansøge puljen og vendte tomlen ned til en borgerrådgiver. Både Socialdemokratiet og Venstre mener tilsyneladende ikke, at vi skal have en borgerrådgiver.

En borgerrådgiver er en, der er uvildig ift. den kommunale forvaltning og en som kan hjælpe borgerne med at værne om deres retssikkerhed. Borgerrådgiveren skal kunne varetage opgaver både vedrørende rådgivning og vejledning af borgerne, men også ift. borgernes rettigheder.

Nu har op til flere byrådsmedlemmer fra de to partier, der sidder i økonomiudvalget givet udtryk for, at de fortsat ønsker en borgerrådgiver. Herunder to formænd. I SF er vi nu spændt på om sagen genoptages i økonomiudvalget ellers vil SF igen tage forslaget i byrådssalen.

Soraya Khan og Dan Andersen, SF

En kommentar til “Læserbrev: Borgerrådgiveren der blev smidt i skraldespanden” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Læserbrev: Borgerrådgiveren der blev smidt i skraldespanden”

  • John W. Sørensen

    Selvfølgelig vil Frederikshavn Kommune ikke have en borgerrådgiver, man er godt klar over at det i sidste ende vil koste kommunen penge. Ingen tvivl om at flere sager vil gå i borgernes retning, og sager som i nogle tilfælde ikke ankes, vil også gå i borgerens retning. Det har kommunen indset.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Læserbrev: Borgerrådgiveren der blev smidt i skraldespanden' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER