Ny udstillingstilrettelægger hos Nordjyllands Kystmuseum

Ny udstillingstilrettelægger hos Nordjyllands Kystmuseum

7. oktober 2021 - kl. 5:38 - af

Efter en veloverstået sensommer med masser af museumsgæster, så er tempoet og ambitionsniveauet fortsat højt hos Nordjyllands Kystmuseum. Her har man som led i implementeringen af Kystmuseets strategi 2020-2025 ansat Jakob Stig Nielsen per 1. september som ny udstillingstilrettelægger.

Der er tale om en helt nyoprettet stilling, som skal styrke Kystmuseets visuelle udtryk samt sætte fart på digitaliseringen af museets udstillinger i Skagen, Frederikshavn og Sæby.

Jakob Stig Nielsen er oprindeligt uddannet kunsthistoriker fra Aarhus Universitet, og han har tidligere arbejdet med design og digital udvikling både som underviser og i reklamebranchen. Herudover har Jakob været i museumsverdenen siden 2012 blandt andet hos Skagens Kunstmuseer og Vendsyssel Kunstmuseum, så det er nogle særdeles stærke kompetencer, som nu bringes i spil hos Nordjyllands Kystmuseum.

Direktør ved Nordjyllands Kystmuseum, Henrik Gjøde Nielsen, udtaler: ”Med Jakob med om bord på Kystmuseet har vi nu et særdeles stærkt hold, som kan sikre Kystmuseets fortsatte udvikling og vækst i de kommende år. Jakob er allerede godt i gang med en ny spændende udstilling på Kystmuseet Sæby og den glæder vi os til at præsentere inden længe her i efteråret”.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny udstillingstilrettelægger hos Nordjyllands Kystmuseum' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER