Nu skal Nordjyllands bedste leder findes

Nu skal Nordjyllands bedste leder findes

7. oktober 2021 - kl. 11:19 - af

For fjortende år i træk skal Nordjyllands bedste leder findes, når den Nordjyske Ledelsespris 2021 uddeles til november af UCN act2learn, Lederne Himmerland, Nordjyske Bank og Erhverv Norddanmark. I den forbindelse kan kolleger nu indstille deres leder, hvis han eller hun formår at skabe et godt arbejdsmiljø.

I Nordjylland har ansatte nu mulighed for at give deres leder et anerkendende klap på skulderen, hvis de mener, at han eller hun er en god leder, der skaber et godt arbejdsmiljø i hverdagen. Frem til den 4. november kan de nemlig indstille deres leder til Den Nordjyske Ledelsespris 2021, som uddeles i Aalborg den 18. november.

For at komme i betragtning til prisen skal den indstillede være leder af en virksomhed eller organisation i Region Nordjylland og udøve personaleledelse i det daglige. Herudover er det i udvælgelsen vigtigt, at lederen får sine medarbejdere til at føle sig set, hørt og mødt i hverdagen, og at han eller hun formår at skabe et generelt godt arbejdsmiljø. Lederen skal også gerne opnå positive mål og resultater, særligt i forhold til udvikling på det digitale og teknologiske område.

– Vi har mange dygtige ledere i Nordjylland, som fortjener at blive anerkendt for deres daglige arbejde, og det er dem, vi gerne vil sætte fokus på med Den Nordjyske Ledelsespris. Coronakrisen har været en svær udfordring for det sociale og faglige arbejdsliv, så i år er det ekstra vigtigt, at vi hylder de ledere, der har ydet en ekstraordinær indsats. Vi håber derfor, at så mange som muligt vil indstille deres leder til prisen, siger afdelingsforperson for Lederne Himmerland, Søren Samuelsen.

Godt arbejdsmiljø skaber vækst
Den Nordjyske Ledelsespris blev stiftet i 2008, og det er derfor fjortende gang i træk, at de fire parter UCN act2learn, Lederne Himmerland, Nordjyske Bank og Erhverv Norddanmark uddeler prisen. Hos Nordjyske Bank glæder man sig til igen at stille skarpt på Nordjyllands mange dygtige ledere.

– Tilfredse medarbejdere og ledere er en vigtig forudsætning for at skabe et godt og inspirerende arbejdsmiljø, der danner grobund for en virksomhed eller organisation i vækst til glæde for både arbejdspladsen og samfundet som helhed. Derfor er vi stolte over at være med til at uddele en pris, der giver et velfortjent skulderklap til nordjyske ledere, som særligt i en coronatid nok har haft et ekstra stort ledelsesansvar, siger Carl Pedersen, bankdirektør i Nordjyske Bank.

De fire parter har sammensat en dommerkomite, hvor blandt andre Carl Pedersen er medlem. Komitéen udpeger tre kandidater til prisen, hvoraf en af dem tildeles Den Nordjyske Ledelsespris 2021. Sidste år var det administrerende direktør i Louis Nielsen, Mads Nygaard, som kunne lade sig hylde som vinder.
I år uddeles prisen torsdag den 18. november på Comwell Hvide Hus i Aalborg. Foruden æren får vinderen overrakt en gavecheck til kompetenceudvikling til en værdi af 25.000 kroner, og som noget nyt modtager virksomheden også en gavecheck på 5.000 kroner til et valgfrit personalearrangement.

Indstillingen af sin leder skal ske via et online skema: www.dennordjyskeledelsespris.dk. Sidste frist for indstilling er torsdag den 4. november kl. 12.00.

Hvem kan indstilles til prisen?
For at komme i betragtning til prisen er det en forudsætning, at din leder er leder eller ejer af en virksomhed eller organisation i Region Nordjylland og udøver personaleledelse i det daglige. I vores bedømmelse ligger vi vægt på, at lederen:
• motiverer og anerkender medarbejderne i hverdagen, så de føler sig set, hørt og mødt
• skaber et godt arbejdsmiljø i afdelingen/virksomheden
• opnår positive mål og resultater
• har en høj grad af troværdighed, integritet og ledelsesmæssigt mod
• motiverer medarbejderne til at udvikle og vedligeholde de nødvendige digitale og/eller teknologiske kompetencer.
De indstillede kandidater offentliggøres i uge 44/45. Kontaktpersonerne på de tre nominerede kandidater kontaktes af UCN act2learn i uge 45.

Dommerkomite 2021
Komitéen, der er nedsat af initiativtagerne bag Den Nordjyske Ledelsespris, består af følgende medlemmer:
• Bankdirektør Carl Pedersen, Nordjyske Bank
• Afdelingsforperson Søren Samuelsen, Lederne Himmerland
• Direktør Torben Abildgaard, Curia Aalborg, udvalgsformand Erhverv Norddanmark
• Områdeleder for Ledelse og Organisation, Ane Davidsen, UCN act2learn
• Hoteldirektør Mette Bonderup, Comwell Hvide Hus, Aalborg
• Adm. direktør, Mads Nygaard, Louis Nielsen – sidste års vinder

Tidligere vindere af Den Nordjyske Ledelsespris
Prismodtager 2020
Adm. Direktør Mads Nygaard
Louis Nielsen

Prismodtager 2019
Adm. direktør Peter Boltau
TL BYG A/S

Prismodtager 2018
Adm. direktør Michael Jacobsen
EICO A/S

Prismodtager 2017
Head of Delivery Anders Sondrup Bøegh
CompanYoung A/S

Prismodtager 2016
Professor Lars Arendt-Nielsen
Center for Sanse-Motorisk Interaktion, Aalborg Universitet

Prismodtager 2015
Forstander Iben Hostrup
Rehabiliteringscenter for Flygtninge, Region Nordjylland

Prismodtager 2014
Områdeleder Birgitte Kvist
Sundhedsfremme, Frederikshavn Kommune

Prismodtager 2013
Adm. direktør Henrik Bruun Nielsen
Im. Stiholt A/S, Sæby

Prismodtager 2012
Adm. direktør Søren Rathcke
Hedegaard A/S

Prismodtager 2011
Områdedirektør Marianne Holmsgaard
Post Danmark, Postområde Nordjylland i Aalborg

Prismodtager 2010
Mejeridirektør Jonna Mortensen
Arla Foods, Bislev Mejeri

Prismodtager 2009
Fabrikschef Bjarne Henriksen
NOPA A/S, Hobro

Prismodtager 2008
Daglig leder Mona Hagbard Maaløe Mortensen
Plejecenter Thulebakken, Aalborg

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nu skal Nordjyllands bedste leder findes' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER