Liebhaveri og idyl med stort boligareal og den skønneste natur

Liebhaveri og idyl med stort boligareal og den skønneste natur

4. oktober 2021 - kl. 9:11 - af

home Sæby – Læsø: Swimmingpool, vin og jagtstue, vinmark, frugttræer og fantastisk jagt.

Her udbydes en sjældent unik ejendom med uendelig mange funktioner og detaljer både inde og ude. Ejendommen er beliggende i de skønneste grønne omgivelser uden for Stenhøj på Trøderupvej 31.

Boligen rummer et boligareal på over 404 m2, fordelt på to plan. Boligen er oprindelig bygget i 1930, men er siden blevet tilbygget og renoveret. Stueplan byder velkommen i entré med flotte marmorfliser, trappe til 1. sal og direkte adgang til terrassen og haven. Der er hyggeligt landkøkken i forbindelse med åbent spiseareal og opholdsstue. To trin ned og hyggen breder sig straks i den store pejsestue, med plads til sofahygge og afslapning. Pejsestuen er beklædt med træbjælker på endevæggen.

Fra pejsestuen er der glasvæg til swimmingpoolen, som anvendes dagligt til morgensvømningen. Der er nyere installationer i kælder, som sikre en stabil vandtemperatur på 27 grader. Desuden er der indrettet bruserum og sauna i forbindelse med poolrummet. Der er det skønneste lysindfald i dette rum, idet der er vinduer fra gulv til loft, samt havedøre til terrassen og udsigt til den hyggelige terrasse og haven. På grundplan er der desuden et rummeligt badeværelse med badekar, kontor, bryggers, fyrrum, værksted og vin/jagtstue, hvor vin fra egne druer kan nydes.

1. sal indeholder rummelig repos, der er indrettet til hobbyrum, flot badeværelse og fire gode store værelser, hvoraf der er altan til den ene af værelserne.

Det skønne store udeareal på 6,7ha er velholdt og anlagt med flere grønne områder, der kan bl.a. nævnes blomsterrig have, frugt-, urtehave og vingård. Området giver desuden mulighed for fine jagter, idet der er et rigt dyreliv med bl.a. rådyr, dådyr og krondyr.

Af udebygninger kan nævnes lade med bokse til dyrehold, udhus med høj port, samt et mindre udhus med isoleret epoksigulv, og en 1.sal der fungere som hønsehus. Ejendommen har fået flere moderne og miljøbevidste installationer og her kan bl.a. fremhæves, jordvarmeanlæg, solceller, varmepumper både luft-til-vand og luft-til-luft, fastbrændsel fyr samt egen vandboring.

Kort fortalt, er her en ejendom der skal opleves, hvis I drømmer om skøn natur, stort boligareal og mange funktioner, som de færreste har til rådighed på egen matrikel. Der er samtidig gode busforbindelser til skoler og gymnasium i Frederikshavn.

Pris: 3.995.000 kr

Udbetaling: 200.000 kr

Ejerudgifter pr. måned: 1.808 kr

Energiklasse: C

Boligareal: 404 m2

Grundareal: 67.616 m2

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Liebhaveri og idyl med stort boligareal og den skønneste natur' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER