Skytteforening og Spektrum ønsker at udvide gebyrordning

Skytteforening og Spektrum ønsker at udvide gebyrordning

2. oktober 2021 - kl. 9:13 - af

Sæby Spektrum har i samarbejde med Sæby og Omegns Skytteforening sendt en ansøgning til kommunen om optagelse af ny lokaletype og øget timeforbrug i Sæby Spektrum.

Sagen var forleden forelagt Kultur- og Fritidsudvalget som en principafgørelse, da det er den første sag, der indeholder spørgsmål om finansiering af en enkelt institutions økonomiske udvidelse af gebyrordningen ved flytning af godkendt lokaletilskudsøkonomi mellem institutioner.

Forud for mødet havde teknik- og kulturdirektøren indstillet, at der gives afslag på ansøgningen om optagelse af ny lokaletype. Politikerne besluttede dog i første omgang, at sagen genoptages på næste møde i udvalget.

I ansøgningen er der et fælles ønske fra skytteforeningen og Sæby Spektrum om, at Sæby og Omegns Skytteforening overgår fra at være godkendt til et lokaletilskud på 13.678 kroner til gebyrmodel med gebyrafregning efter lokaler under 800 m2. Sæby Spektrum og Sæby og Omegns Skytteforening ønsker at ansøge om øget økonomi til foreningens aktiviteter.

Der er på nuværende tidspunkt ikke andre skydebaner i selvejende lokaler i gebyrordningen. Der skal derfor først træffes beslutning om lokaletypen skal optages i gebyrordningen.

Hvis Kultur- og Fritidsudvalget beslutter at imødekomme ansøgningen om optagelse af den nye lokaletype, skal udvalget efterfølgende tage stilling til, om godkendelsen skal begrænses til et timetal inden for den eksisterende lokaletilskudsramme, eller om man vil godkende et udvidet timeforbrug som ansøgt.

Hvis der gives afslag på optagelse af den nye lokaletype i gebyrordningen, kan foreningen ansøge folkeoplysningsudvalget om et øget lokaletilskud til en forøget husleje.

Tekst: Per Rye

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skytteforening og Spektrum ønsker at udvide gebyrordning' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER