Vi skal ruste Sæby til fremtiden

Vi skal ruste Sæby til fremtiden

1. oktober 2021 - kl. 8:06 - af

Redaktionen har modtaget dette indlæg fra Helle S. Mortensen, Byrådsmedlem for Socialdemokratiet.

Vi har en by der ligger skønt ved havet, og en flot og dejlig skov i baghaven. Vi har en midtby med fine butikker, jeg tror godt jeg kan tillade mig at skrive, at vi er rigtig mange, der godt kunne ønskes os flere butikker i midtbyen. Vi skal have lys i alle vinduer. Derfor er det nødvendigt at se fremad.

Det mener jeg bl.a. sker ved udvidelsen af lystbådehavnen i Sæby. Udbygningen skrider godt frem, og arbejdet følges med stor interesse af rigtig mange. I forbindelse med udbygningen af Sæby Havn, skal der sikres en god trafikafviklingen for hele området. Der skal sikres gode parkeringsmuligheder, også for handicappede.

Jeg er sikker på, at en udvikling af vores havn vil øge interessen for Sæby. Både i forhold til nytilflytterne, men også for folk der gerne vil investerer i byen.

Når vi ser på boligprojektet, Sæby Bakker, så glæder det mig, at der her, er nogle der har valgt at investerer i området. Når boligprojektet er fuldt udbygget , vil der være plads til ca. 350 boliger.

Det er et stort projekt, som måske først vil stå færdigt om 10 år. Med plads til den mængde boliger, ser vi fremad og ruster os til fremtiden. Vi får flere tilflyttere til Sæby, det vil styrke handlen lokalt. Det kommer os alle til gode.

Det er meget vigtigt, at vi i alle projekter sikre, en nem og hurigt vej ind mod byen og ikke væk fra byen. Det er der heldigvis styr på.

Vi skal have så mange så muligt til at handle i vores by. Det gælder både fastboende og gæster.

Så alt i alt gevinster for Sæby, der ruster til fremtiden, og som virkelig er et løft som byen har brug for, men også en gevinst for vores kommune, at vi får flere til at bosætte sig og flere turister til at besøge vores område.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vi skal ruste Sæby til fremtiden' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER