Sæby Scenens første stykke på Skovlyst i jubilæumsår

Sæby Scenens første stykke på Skovlyst i jubilæumsår

1. oktober 2021 - kl. 9:03 - af

Sæby Scenen fylder 40 år og fejrer det med en perlerække af teater- og musikoplevelser – Første opførelse på Skovlyst er ”ANDET SPOR” – ny dansk dramatik.

Efter to udskydelser pga. nedlukninger er Sæby Scenens lille teatergruppe ’Perron 2’ nu klar til opførelse af et nyt teaterstykke skrevet af Anne Sivesgaard og Nanna Rasmussen. Begge aktive i Sæby Scenen igennem mange år og har skrevet flere stykker til børn og unge men nu også til voksne. Premieren er torsdag d. 14. okt. og der spilles de efterfølgende dage til og med d. 17. okt.

Med en god portion humor er det en fortælling om at stå på tærsklen til noget nyt – uden muligheden for at vende tilbage til det, der var før. En fortælling der også har sin alvorlige side om de prioriteringer, vi gør i livet.
Vi møder fire passagerer, der er vidt forskellige steder i livet. Det eneste de har til fælles er, at de er på vej til et nyt sted. Og så er der selvfølgelig også konduktøren, der bare forsøger at få det hele til at glide. Ikke en nem sag, når man står overfor fire passagerer – billetterne er væk og en hel del er på spil.

På scenen møder vi tre yngre skuespillere – Anne Sivesgaard Jensen, Nanna Rasmussen, Kirstine Jessing, der i denne forestilling får selskab af de mere modne Conny Holm Egeborg og Margaretha Cedergren.

Den gamle kending Karsten Legård er tilbage i Sæby Scenen og står for scenografi og instruktion. Han arbejder til daglig med kulisser, rekvisitter mm på Aalborg Teater.
I teknikken møder man for første gang det kvindelige team – Pernille Lykke Christensen og Maiken Munch Kristensen, der sammen skal sikre lys og lyd til opsætningen.

Stykket varer ca. 5 kvarter. Der er ingen pause.

Hygge med tapas og teater eller kaffe/kage og teater
I forbindelse med opsætningen er gjort muligt, at man forud for forestillingen torsdag-fredag kan nyde en lækker tapas-anretning og lørdag-søndag eftermiddag kaffe/the og tærte. Alle dage vil der være åben i caféen en times tid efter forestillingen.

Følg med på Sæby Scenens Facebook-side og Scenens hjemmeside www.saebyscenen.dk for opførelsestidspunkter, direkte link til billetsalg mm.

Forud for første planlagte opførelser i november 20 var der solgt rimelig godt med billetter til både mad og teater. I Sæby Scenen håber man selvfølgelig, at publikum stadig er klar til en god teateroplevelse – nu hvor der for alvor kan tages hul på det igen. Forestillingen er den første af en række teateropførelser på Skovlyst efter nedlukning men også i Sæby Scenens jubilæumsår – 40 år. Ugen efter er der rock på plakaten. Hold øje med programmet – Der er noget for alle aldre og for enhver smag.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Scenens første stykke på Skovlyst i jubilæumsår' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER