EDC Lars Jensen: Flot og indflytningsklar etplansvilla i populært område af Sæby

EDC Lars Jensen: Flot og indflytningsklar etplansvilla i populært område af Sæby

29. juli 2021 - kl. 9:49 - af

Mange ting taler godt for denne indflytningsklare etplansvilla i den sydlige ende af Sæby. Den flotte og funktionelle bolig har en overkommelig størrelse, og villaen er grundigt opdateret. I får ydermere en dejlig og nem have med en stor, ny træterrasse, mens beliggenheden byder på overkommelig gåafstand til det meste – især vil I nok synes om den korte afstand til Sæby Skole.

I får hjemme på en lukket vej i et område med mange børnefamilier, og man forstår udmærket områdets appel. Det attraktive villakvarter bindes sammen af trygge stisystemer, og ved siden af skolen finder I IF Skjold fodboldbaner. Pasningsmuligheder får I også lokalt. Det tager dertil blot 5 minutter at gå til stranden, og ser I mod vest i stedet, får I flere skønne skovområder og plantager at rette spadsereturen mod.

Med byggeår i 1987 får I et forholdsvis ungt hus, og de mange omfattende forbedringer bidrager også til det positive helhedsindtryk. Træ/alu-vinduerne er for eksempel fra 2008, mens de indvendige rammer er komplet moderniseret i 2015. Dermed får I en bolig, der til fulde matcher langt yngre huse, mens I samtidig får glæde af at blive en del af et veletableret kvarter.

De 120 m2 er effektivt udnyttet. Opholdsrummene består af en stue og spisestue i åben forbindelse, hvor en lille niveauforskel diskret opdeler de to sektioner. Spisestuen forbindes også til det lækre køkken med franske døre for en rigtig god sammenhæng på tværs af afdelingerne.

Køkkenet er flot udført med elementer fra Kvik, og det elegante klinkegulv har gulvvarme – en detalje, der også er gennemført i de øvrige opholdsrum. Boligen rummer tre værelser, der alle har en god størrelse, og de to ligger sammen med badeværelset ved entréen. En ekstra detalje er det rustikke gulv i mikrocement, som I finder både på badeværelset og i entréen, og også her er gulvene udført med varme. Afrundingsvis har I et lyst bryggers, der ligesom resten af boligen fremstår fra sin bedste side.

Haven er helt lukket, og særligt den store, solrige træterrasse er en skøn tilføjelse, som sikrer, at I rigtigt får brugt jeres uderum. Bemærk dertil, at indkørslen er anlagt med en diskret trailerparkering, foruden selvfølgelig en bred carport til at skærme bil og cykler.

Mægler:  Lars Jensen

Sagsnr.  93005732

Type:  Villa

Boligareal: 120 m2

Grundareal: 700 m2

Rum: 4

Værelser: 3

Antal plan: 1

Byggeår: 1987

Energimærke:  C

Pris: 1.725.000 kr.

Ejerudgifter: 1.865

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'EDC Lars Jensen: Flot og indflytningsklar etplansvilla i populært område af Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER