Sæby Inner Wheel afholder loppemarked i Købmandsgård

Sæby Inner Wheel afholder loppemarked i Købmandsgård

28. juli 2021 - kl. 14:16 - af

Weekenden den 14. – 15. august, sætter Sæby Inner Wheel liv i den 200 år gamle Købmandsgård – kom og støt en god sag. Begge dage starter loppemarkedet kl. 9.00 og slutter kl. 16.00.

Der vil være liv og aktiviteter både inde i hestestalden og ude i gården. De penge, der kommer ind fra salg af lopper, går ubeskåret til specialklasserne på Sæby Syd og Sæbygårdskolen, som omfatter klassetrinene 0.- 4. klasse og 5. – 9. klasse. I alt 28 børn vil få glæde af salget på loppemarkedet. For specialklasserne er det svært at skaffe midler, til noget der rækker ud over den daglige undervisning. Derfor har Sæby Inner Wheel valgt at give alle pengene fra salget på loppemarkedet til netop dette vigtige arbejde.

Udover loppemarkedet i stalden vil der også ske andre ting i Købmandsgården, hvor Home også vil medvirke til at øge støttebeløbet til specialklasserne på de to skoler. Home giver 300 kr. i støtte ved hver hus vurdering, der bliver bestilt og efterfølgende gennemført.

Støtten gives i løbet af de to loppemarkedsdage, så Sæby Inner Wheel håber rigtig mange vil kigge forbi og enten købe lopper eller bestille en hus vurdering. Det er en god sag, som alle bidrag – store som små – går til.

Sæby Inner Wheel, hvad er det?
Sæby Inner Wheel Klub blev startet den 12. juni 1965. Klubben er et kvindenetværk med i dag 35 medlemmer og er en del af Inner Wheel Danmark, som er en del af en verdensomspændende organisation med klubber i 104 lande og 108.000 medlemmer. I Danmark er medlemstallet ca. 2.500 medlemmer i 100 klubber. Som de øvrige Inner Wheel klubber verden over er vores formål

At fremme sandt venskab og give plads til personlig udvikling

At fremme hjælpsomhed og medmenneskelig forståelse via engagement i hjælpearbejde

At fremme international forståelse

Du kan læse mere om Sæby Inner Wheel på www.saeby.innerwheel.dk

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sæby Inner Wheel afholder loppemarked i Købmandsgård' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER