Få del i pulje til udvikling af Fremtidens Strande

Få del i pulje til udvikling af Fremtidens Strande

26. juli 2021 - kl. 12:08 - af

Nu har alle foreninger, organisationer og grupper af borgere med tilknytning til Frederikshavn Kommune mulighed for at ansøge puljen til Fremtidens Strande, hvis de har et udviklingsprojekt til vores strande, som de gerne vil i gang med – fra Voersaa i syd til Skagen i nord.

I Hulsig har borgerforeningen stået sammen og søgt om tilskud til etablering af en tilgængelighedssti. I dag har gangbesværede, kørestolsbrugere og barnevogne derfor lettere adgang til stranden ved Karredvej i Hulsig.

Hulsig og Omegns Borgerforening deltog nemlig tilbage i 2019 i udviklingen af masterplanen for ”Fremtidens Strande”. Arbejdet resulterede bl.a. i en række anbefalinger til de kommende års arbejde og udvikling af strandene i hele Frederikshavn Kommune.

Har du/I en god idé til et udviklingsprojekt eller et helt konkret projekt, så kan ”Fremtidens Strande” måske være sagen?

Ansøgningsfristen er den 13. september. Puljen kan søges af foreninger, organisationer og grupper af borgere med tilknytning til Frederikshavn Kommune.

Der kan læses mere om projektet og ansøge puljen på Frederikshavn.dk. Puljen findes ved at skrive ”Fremtidens strande-puljen” i søgefeltet på forsiden.

Man kan også søge flere oplysninger hos fritidskonsulent Hanne Lauritsen (T: 29486174) eller kommunikationsmedarbejder Pernille Lyngshede (T: 98459128 eller 29102308).

Tekst: Per Rye

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Få del i pulje til udvikling af Fremtidens Strande' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER