Sammen skaber vi en bedre fremtid

Sammen skaber vi en bedre fremtid

19. juli 2021 - kl. 8:43 - af

Redaktionen har modtaget dette indlæg fra byrådskandidat Tina Kruckow, Socialdemokratiet.

Glemmer aldrig min sidste tid med min farmor, hvor hun var på den sidste del af rejsen i livet. Lyden af de mange hastige skridt ude på gangen af plejepersonalets fødder, nødkaldene der ringede fra den ene stue, til dernæst at begynde at ringe på stuen ved siden af. Alt imens man kunne se varmen i deres kinder, var der altid et smil at se. Det var virkeligheden dengang. I dag har jeg svært ved at få øje på fodsporene efter mine kollegaer på gulvet eller smilet som signalere, at her har vi det godt.

Der vil i den kommende tid komme et boom af ældre, vi vil have brug for endnu flere hænder og vores værdipolitik skal skinne igennem så velfærden kan blomstre. I mit daglige arbejde som social-og sundhedsassistent i kommunen, er jeg ikke i tvivl om, at vi skal have et særligt fokus på arbejdsmiljøet. Vi skal skabe endnu bedre vilkår ved mere velfærd. Vi gør det allerede godt i kommunen. Der ligger et kæmpe potentiale af kræfter og ideer gemt, som skal se dagens lys. Det er nu der er behov for at vi gør en endnu større forskel. Ikke kun for de ansatte, men også for borgerne, så vi som kommune kan leverer kerneopgaven på et højt og fagligt niveau. Det fortjener både de ansatte men også borgerne.

Endnu mere fokus på velfærden, giver bedre vilkår. En af mine mærkesager er arbejdsmiljø og jeg vil politisk være med til at gå forrest og skabe et endnu bedre arbejdsmiljø så Frederikshavn kommune bliver et attraktivt sted at arbejde. Det er der brug for, også selvom vi er godt på vej. Det kræver i høj grad et styrket arbejdsmiljø og en god synlig ledelse. Medarbejderne er grundstammen i kommunen, uanset om det er administrativt, pleje, teknik eller andre arbejdsfunktioner. Frederikshavn kommune har dygtige engagerede medarbejdere, der møder på arbejde hver dag. Derfor er det vigtigt, at vi skaber den bedste velfærd og vilkår, hvis vi skal bevare faglige dygtige medarbejdere.

Medarbejdernes faglighed skal mere i centrum, tilliden skal tilbage og mindre kontrol. Jeg tror på vi har et kæmpe potentiale, et potentiale til at vokse i velfærden og sammen skabe en bedre fremtid.

Vi i Frederikshavns kommune står over for en stor udfordring med at rekruttere nye medarbejdere inden for social og sundhedsområdet. En opgørelse fra 2019 viser at der skal findes 357 nye social og sundhedsmedarbejdere som følge af dem der skal på pension. Der udover skal der findes yderligere 317 medarbejdere, da der er en tydelig stigning af ældre over 80 år.

Kan vi i Frederikshavn kommune rekruttere 674 nye social og sundhedsmedarbejdere? Og kan vi politisk skabe bedre vilkår for de ansatte vi har nu? Svaret på det er JA det kan vi!

Set i perspektivet af mere velfærd, bedre vilkår som er en af mine mærkesager, vil jeg som ny lokal kandidat til byrådet arbejde helhjertet for at det lykkedes.

Har du lyst til at vide mere, er du meget velkommen til at kontakte mig.

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sammen skaber vi en bedre fremtid' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER