Nybolig, Sæby: Fantastisk villa med havudsigt

Nybolig, Sæby: Fantastisk villa med havudsigt

17. juli 2021 - kl. 5:18 - af

Ejendommen som ligger i et yderst attraktivt kvarter i den sydlige del af Sæby. Her får man en bolig der er tæt på skole, børnehave og fritidsaktiviteter via stisystem og med kort afstand til bymidte, skov, strand og havn. Solsbækvej 96B er et hus, som ikke kan beskrives retfærdigt – det skal SES og opleves.

Det allerførste man kommer til, når man parkerer bilen i indkørslen, er en dobbelt garage. Her skal det siges at kalde den for garage er forkert, da den er bygget i samme stil som huset med sammen isolering, flot køkken og badeværelse. Mellem huset og garagen er der udekøkken med dejlig hyggekrog og stor terrasse som går hele vejen rundt om huset.
Huset er fuldmuret det vil sige, at alt er bygget på stedet og det er ikke med elementer men mursten, hvilket gør byggeprocessen markant dyrere og giver også et mere eksklusivt udseende.
Fint overdækket indgangsparti, hvor man træder indenfor i et lækkert bryggers, med hvide højglanslåger og flot træbordplade, hvor centralstøvsugeren, vaskemaskine og tørretumbler er placeret. Herfra kommer man ind i køkken/alrummet med flot glaskarnap her er plads til hele familien. Midt i alrummet står brændeovnen, hvor skorstensvæggen er beklædt med marmor brudstykker. Det står fantastisk flot til de sorte gulvfliser og de hvide højglanslåger på det smukke køkken som er et Jacob Jensen design. Køkkenet er med granitbordplade samt med flytbar ø. Bagved køkkenet er der et viktualierum med skabsfryser og god plads til opbevaring. På den anden side af brændeovnen er der en hyggestue med loft til kip med et smukt buet vindue foroven. Fra stuen er der adgang via dobbeltdør til hyggelig gårdhave/terrasse mod vest. Helt mod syd i huset er der to gode værelser med skabe og midt imellem er der flot badeværelse med bruseniche. Desuden er der et mindre kontor med skabsvæg. Via speciallavet Thy-trappe med hvidolierede trin i ask går man en etage op og kommer frem til en fantastisk stue med en flot havudsigt og masser af lysindfald. Herfra er der udgang til stor tagterrasse som har samme fantastiske havudsigt og med god plads til havemøbler. Til venstre for trappen er der to værelser med kvist ud mod havet, her kan man nemt lave et stort værelse da gulv og loft går igennem begge værelser. Mod syd er der indrettet et soveværelse med skabe og et flot badeværelse med bruseniche samt med lækker jacuzzi i kvisten, her kan man nyde den flotte udsigt i boblerne.
Over alt i huset er det gulvvarme, indbyggede spots og vandskurede vægge, både i stueplan og på første sal. Vi kunne fortsætte med de rosende ord men det SKAL opleves. Huset emmer af kvalitet og et lækkert materialevalg.
Kontakt Nybolig Sæby tlf. 9840 1200 og aftal tid til en fremvisning af dette fantastiske hus.

Link: https://www.nybolig.dk/villa/9300/solsbaekvej/105085/933537

Sag nr.: 933537

Adresse: Solsbækvej 96B, 9300 Sæby

Kontant pris: Kr. 4.495.000, –

Udbetaling: Kr. 225.000, –

Ejerudgift pr. md.: Kr. 2.016, –

Brutto/netto ekskl. ejerudgift: Kr. 18.947,-/16.174,-

Bolig areal: 197 m2

Grund: 814 m2

Stue/vær.: 2/6

Opført: 2010

Energimærke: B

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nybolig, Sæby: Fantastisk villa med havudsigt' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER