Aftenmeditation i Sæby Kirke

Aftenmeditation i Sæby Kirke

14. juli 2021 - kl. 7:20 - af

Meditationen foregår torsdag den 15. juli kl. 21.30 med temaet ”sammenhængskraft”.

Sommeren er over os. Vi har kunnet nyde rigtig mange solskinsdage. Både de af os, der bor her i området og alle I, der er her som turister på denne skønne egn, som de af os, der bor her, gerne deler med jer.
Det er også en sommer, hvor vi for alvor har kunnet mødes og holde fest igen, efter lang tid med mange begrænsninger i forhold til at mødes. Vi har samtidig lige oplevet et fodbold – EM, hvor netop det har været med til at knytte mange mennesker sammen om noget fælles.

Men hvad er det egentlig, der knytter os sammen, som folk og som kirke? Det må jo være andet og mere end fodbold. Med temaet ”sammenhængskraft” vil vi berøre dette ved en aftenmeditation i Sæby Kirke.

Aftenmeditationerne er gudstjenester på lidt over en halv time med god tid til refleksion over temaet på baggrund af nogle bibelord, god tid til stilhed og bøn, og god tid til at nyde musikken og de mange levende lys, der er tændt i kirken på et tidspunkt, hvor det begynder at blive tusmørke udenfor.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Aftenmeditation i Sæby Kirke' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER