home Sæby – Læsø: Spændende villa fra 2007 med 206 m2 boligareal

home Sæby – Læsø: Spændende villa fra 2007 med 206 m2 boligareal

12. juli 2021 - kl. 6:03 - af

Velbeliggende på lukket vej med kun 500m til skolen.

Med kort afstand skole og vandet, ligger den flotte villa placeret på en lukket vej i Voerså.

Voerså er en mindre by, der har et godt sammenhold og en god skole fra 0.til 6. klasse. Ligeledes er der påbegyndt opførelse af nyt supermarked i byen.

Villaen er bygget i 2007 og opført i røde mursten med sorte betontegl og mahognivinduer. Der er et samlet boligareal på 206 m2, samt stor garage, der er bygget ind under huset. Her ud over kan der parkeres flere køretøjer foran huset på det store flisebelagte areal.

Boligen byder velkommen i stort og rummeligt bryggers, hvor der er plads til vaskefaciliteter, garderobe og meget mere. Her finder man også trappen til den fine parkeringskælder og værksted. Fra bryggerset er der ligeledes adgang til stort lyst og lækkert køkken og alrum, samt stue der kan aflukkes med fransk dobbeltdør.

Køkkenet er indrettet med et funktionelt u-køkken, hvor der er god plads til at familien kan hjælpes ad med maden, samt følge med i aktiviteterne ved spisebordet, da det er placeret i forlængelse af køkkenet. Der er brændeovn, som sikre hyggen og supplerer fjernvarmen på en kold vinterdag.

Stuen rummer god plads til tv-hygge og afslapningsplads til hele familien. I stueplan er der desuden et soveværelse med skabe, samt et stort badeværelse, der er indrettet med spa, bruseniche, væghængt toilet, håndklædetørre og vask i integreret badeværelsesmiljø.

Første sal er særdeles veludnyttet med fire gode værelser, hvoraf det ene har udgang til altan. Desuden dejligt badeværelse med væghængt toilet, bruser og integreret håndvask. Reposerummet er indrettet med fin kontorplads.

Under huset er der bygget en stor garage, hvor bilerne kan kører ned og holde. Der er klinker på gulvet og i forbindelse hermed er der indrettet værksted og to gode disponible rum.

Huset er placeret perfekt på den store grund, og der er anlagt terrasse, som er skærmet af muret halvvæg. Haven er indrettet med aktiviteter til børnene og er nem at vedligeholde.

Kort fortalt, får I her en bolig med plads til den helt store familie til en meget fornuftig pris.

Adresse: Albækvej 5, 9300 Sæby, Voerså

Pris: 2.295.000

Udbetaling: 115.000

Ejerudgifter pr. måned: 2.064

Energiklasse: B

Boligareal: 206 m2

Grundareal: 2.630 m2

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'home Sæby - Læsø: Spændende villa fra 2007 med 206 m2 boligareal' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER