NY PRIS – Rummelig familievilla for enden af blind vej i Sæby

NY PRIS – Rummelig familievilla for enden af blind vej i Sæby

4. juli 2021 - kl. 4:28 - af

Nu kan vi tilbyde jer en villa, som både i forhold til størrelse, indretning og beliggenhed er særdeles velegnet til børnefamilien. Den velholdte og rummelige villa ligger nemlig godt i Sæby – for enden af en blind vej og nær alle fornødenheder. Med til huset hører en dejlig have, hvor ikke mindst den skønne udestue med tilhørende tagterrasse er et ekstra es i ærmet.

Men lad os først stille skarpt på beliggenheden. Grunden omgives af flot opvoksede træer, og bag det lukkede vænge kan I koble jer på stisystemet, som blandt andet sikrer tryg forbindelse til Sæbygård Skole. I finder fremragende indkøbsmuligheder i nærområdet med en Netto som nærmeste supermarked blot 500 meter væk. I får selvfølgelig også pasningstilbud lokalt, mens kombinationen af kort afstand til skønne skovområder og Sæbys charmerende bykerne er med til at øge adressens samlede herlighedsværdi.

Villaen er fra 1972, og det store, velholdte hus har blot haft en enkelt ejer siden opførelsen. Fordelt på halvandet plan og den gode kælder får I hele 289 etagemeter at brede jer på, og de mange kvadratmeter giver jer en vis fleksibilitet, så I for eksempel kan tilpasse mængden af værelser til jeres behov.

Der er taget pænt hånd om vedligehold og løbende opdateringer. I får en rummelig stue på hver etage, og begge nyder godt af et primært lysindfald fra vest. Den ene stue har brændeovn og adgang til den store, lækre tagterrasse, mens opholdsrummet i stueplan tilføjes lidt ekstra plads i form af den lyse udestue.

Stueplan rummer også et stort spisekøkken med pænt inventar fra Modulia, mens to værelser og et badeværelse afrunder dette plan. Et stort soveværelse har I ligeledes på førstesalen, som også byder på et moderniseret badeværelse. I kælderen får I en stor garage og et fedt værksted. Den praktiske planløsning afsluttes desuden af et viktualierum, et stort vaskerum og et disponibelt rum til opbevaring.

Den relativt omfangsrige have er en fin tilføjelse, hvor I både får en masse pænt at kigge på foruden en allerede anlagt køkkenhave og et drivhus. Fra udestuen har I endda udsigt til den hyggelige havedam med guldfisk og åkander, der understreger den autentiske ro, I finder i de naturlige omgivelser.

Alt i alt et rummeligt hus i god stand. Velkommen til.

Adresse: Otto Banners Vej 52, 9300 Sæby

Mægler: Cathrine Frahm Færløv

Sagsnr.  93005519

Type:  Villa

Boligareal: 181 kvm2

Grundareal: 1.136 kvm2

Rum: 5

Værelser: 3

Antal plan: 3

Byggeår: 1972

Energimærke: C

Pris: 1.598.000 kr.

Ejerudgifter: 2.363 kr.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'NY PRIS - Rummelig familievilla for enden af blind vej i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER