Nordjyllands Kystmuseum tilbyder sommerværksted for børn

Nordjyllands Kystmuseum tilbyder sommerværksted for børn

4. juli 2021 - kl. 15:45 - af

I juli måned tilbyder Nordjyllands Kystmuseum en række sommerværksteder fra uge 27 og måneden ud på Kystmuseet Bangsbo og Kystmuseet Sæby. Her kan børn deltage i sommerværkstedet onsdage og torsdage, hvor de kan få inspiration til legetøj, som de selv kan lave af forskellige genbrugsmaterialer.

I dag kan man købe masser af legetøj, som både kan bevæge sig og sige lyde, men sådan har det ikke altid været. Hvad legede man med før vi fik plastik, fabrikker og elektronik? Det kan børnene få en fornemmelse af til sommerværkstedet på Kystmuseet Bangsbo og Kystmuseet Sæby. Her kan de også være med til at bygge en fantasi-legeby ved hjælp af forskellige genbrugsmaterialer, ting fra naturen og andre materialer.

Sommerværkstedet er åbent på Kystmuseet Bangsbo om onsdagen fra kl. 11:00-13:00 og på Kystmuseet Sæby om torsdagen fra kl. 13:00-15:00. Værkstedet og formidlingen inddeles i intervaller, så børnene kan deltage i en time ad gangen.  Der kan maksimalt deltage 10 børn per hold, og børnene skal være ifølge med en voksen. For børn mellem 5 og 10 år.

Arrangementet er gratis for museets gæster og hvis vejret er godt, så foregår det udenfor.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nordjyllands Kystmuseum tilbyder sommerværksted for børn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER