God rådgivning er alfa og omega, når man er på jagt efter drømmeboligen

God rådgivning er alfa og omega, når man er på jagt efter drømmeboligen

4. juli 2021 - kl. 0:52 - af

Sponsoreret indhold.

Heidi Bøjstrup Jensen og Jens Damgaard Eriksen er oprindeligt fra Sæby og Hørby og blev kunder hos Christian Thurah Nielsen i Sparekassen Vendsyssel i Sæby, da de i 2016 ledte efter en ejerlejlighed i Aalborg. Med Christian og sparekassens hjælp købte parret en lejlighed i Vejgaard.

– Som førstegangskøbere var det vigtigt for os at kunne få gode råd og kyndig vejledning i sparekassen, så vi følte os godt klædt på til købet, fortæller Jens.

Lejligheden er efter fem år dog blevet for lille, da det unge par i mellemtiden er blevet en familie på tre. Derfor er den nu solgt. Sammen med Viktor på to år ønsker Heidi og Jens at flytte retur til Sæby, hvor familien bor.

-Vi glæder os til hus og have tættere på bedsteforældrene og er glade for at have et pengeinstitut, der ser muligheder i stedet for begrænsninger. Det betyder meget, når man står over for sit livs største investering, fortæller Heidi.

I Sæby har parret købt en byggegrund, hvor de til foråret begynder at bygge drømmehuset. Sparekassen hjælper igen med finansieringen.

– Vi er naturligvis glade for, at mange af vores kunder fortsætter med at være kunder hos os, selvom de flytter fra byen – og vi er også glade, når vi kan hjælpe dem med at flytte hjem igen, fortæller Christian fra Sparekassen Vendsyssel og fortsætter:

– Vi kender lokalområdet. Det betyder, at du kan høste frugterne af personlig og nærværende rådgivning, hvor vi er i øjenhøjde med dig.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'God rådgivning er alfa og omega, når man er på jagt efter drømmeboligen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER