Nybolig Sæby: Velholdt villa med god planløsning og store udearealer

Nybolig Sæby: Velholdt villa med god planløsning og store udearealer

3. juli 2021 - kl. 2:29 - af

Det første man ser når man kører ned for enden af Karetmagervej, er den brede fliselagte indkørsel og de gode parkeringsforhold foran huset. Nuværende ejer har valgt at bruge garagen som værksted og den store overdækning foran som overdækket terrasse/udekøkken. Her har familien tilbragt mange hyggelige timer omkring grillen. Bag værkstedet er der en fin overdækning til diverse haveredskaber og cykler. Der er også et mindre udhus og legestativ til gæstende børnebørn. I haven som ellers mest består af græsplæne og enkelte træer, er der også en dejlig udestue med tilhørende terrasse. Udestuen gør, at sæsonen, hvor man kan nyde solens varme, strækkes et par måneder.

Når man kommer ind i bryggerset fra den store overdækning, er der god plads til både vaskemaskine og tørretumbler. Badeværelset er med lyse klinker på gulv og vægge samt gulvvarme og bruser. Ved siden af badeværelset er soveværelset, som har ekstra god plads, da man har valgt at indrette værelset ved siden af til walk-in skab. Køkkenet er ca. 4 år gammelt og der er blevet åbnet op ind til stuen således at det føles som ét stort rum, dog er selve køkkenet afskærmet. Her er der god plads både til madlavning og hygge omkring det lille spisebord, som bruges i det daglige.
I selve stuen er der god plads til både stor sofagruppe og spisebord. Her er der også installeret en træpilleovn som giver et godt tilskud til varmebudgettet samt hygge. Fra stuen er der udgang til udestue og terrasse. Fra køkkenet er der adgang til endnu et værelse som bruges til hjemmekontor.

Villaen ligger i den sydlige del af Sæby, hvor skolen, daginstitutioner og idrætsanlæg ligger som nære naboer. Alt er forbundet via stisystemer således at man minimerer behovet for at cykle på vejene. Der er også store grønne områder mellem villavejene så børn og barnlige sjæle kan spille bold og hygge sig uden at det går ud over naboernes haver.

Hvis dette lyder tiltalende, står vi klar til at fremvise huset for jer. I skal blot kontakte os på tlf. 9840 1200, så aftaler vi et tidspunkt for en fremvisning.

Link: https://www.nybolig.dk/villa/9300/karetmagervej/105085/933536

Sag nr.: 933536

Adresse: Karetmagervej 7, 9300 Sæby

Kontant pris: Kr. 1.448.000, –

Udbetaling: Kr. 75.000, –

Ejerudgift pr. md.: Kr. 1.945, –

Brutto/netto ekskl. ejerudgift: Kr. 6.170,-/5.266,-

Bolig areal: 114 m2

Grund: 875 m2

Stue/vær.: 1/3

Opført: 1976

Energimærke: D

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nybolig Sæby: Velholdt villa med god planløsning og store udearealer' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER