Danish Crown i Sæby sender personale hjem

Danish Crown i Sæby sender personale hjem

30. juni 2021 - kl. 13:15 - af

I løbet af ugen er 20-30 ansatte på slagteriet i Sæby blevet sendt hjem, ikke med Corona, men fordi de har været i nærkontakt med smittede.

Pressechef Jens Hansen fortæller: “Vi forsøger virkelig at undgå smitte på slagteriet, og derfor har vi sendt folk hjem, som skal testes løbende, for at vi undgår en evt. smitte på slagteriet. Vi har mange ansatte, og det er vigtigt at få taget det i opløbet.

Vi har igen indført mundbind og vil ligeledes skrue op for testning af personalet. Vi har heldigvis ikke haft problemer med produktionen, da vi har mulighed for at rokere rundt, så vi kan fortsætte produktionen uden problemer.

Vi håber selvfølgelig på, at ingen af vores ansatte er smittede, og her er det så en fordel med Corona passet, som mange skal bruge, og som så kan afsløre evt. smittede”, slutter Jens Hansen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Danish Crown i Sæby sender personale hjem' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER