Oplev Sæby i børnehøjde i sommerferien

Oplev Sæby i børnehøjde i sommerferien

26. juni 2021 - kl. 6:45 - af

Sommerferien står for døren og i den forbindelse lancerer Nordjyllands Kystmuseum en ny guidet tur for børn: ”Sæby i børnehøjde”. Turen finder sted hver onsdag formiddag, og den er primært målrettet til børn i alderen 5-10 år.

I skolernes sommerferie kan du hver onsdag komme med på en magisk tidsrejse. Her skal man bruge sin fantasi mens man rejser med Kystmuseets usynlige tidsmaskine tilbage i Sæbys historie.

På tidsrejsen møder vi nogle af de mennesker, som har boet i Sæby gennem tiden. De har lovet at fortælle om livet i byen, som det var på deres tid. Når vi er nået tilbage til middelalderen, så rejser vi igen frem i tiden, hvor vi forhåbentlig lander i sommeren 2021.

Den guidede tur ”Sæby i børnehøjde” starter ved Kystmuseet Sæby kl. 11:00 og varer ca. en time. Turen er målrettet til børn i alderen 5-10 år men alle er velkomne.

Billetter kan købes online via kystmuseet.dk eller på Kystmuseet Sæby. Turen koster kr. 150 for voksne og kr. 50 for børn. Børn skal være ifølge med en voksne på turen. Eftersom turen finder sted udendørs så er Coronapas ikke nødvendigt.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Oplev Sæby i børnehøjde i sommerferien' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER