Eftersøgning af efterlyst sejlbåd gav pote

Foto: Sæby Redningsstation

Eftersøgning af efterlyst sejlbåd gav pote

23. juni 2021 - kl. 8:32 - af

Kvart over elleve tirsdag aften blev Sæby Redningsstation kaldt ud til en eftersøgning efter en sejlbåd, der om morgenen var sejlet ud fra Anholt mod Hals.

Da båden om aftenen endnu ikke var nået frem, blev den efterlyst. Flere redningsbåde fra Læsø, Anholt og Grenå, samt et af søværnets patruljefartøjer, Freja og en redningshelikopter deltog i eftersøgningen.

Sæby Redningsstation afsøgte med FRB11 først området omkring indsejlingen til Limfjorden. Sejlbåden blev kort efter observeret længere ude, og da Freja og helikopteren nåede frem, kunne det konstateres, at det var den eftersøgte sejlbåd, og at den ene mand ombord havde det godt.

Båden havde dog motorproblemer og blev efterfølgende slæbt ind til Hals af redningsbåden fra Grenaa.

Aktionen blev herefter afblæst, og de lokale redningsfolk kunne sejle tilbage til Sæby.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Eftersøgning af efterlyst sejlbåd gav pote' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER