Uheldsbilist var selv taget på skadestuen

Foto: Henrik Pedersen

Uheldsbilist var selv taget på skadestuen

22. juni 2021 - kl. 7:05 - af

Først lød meldingen på, at en bilist var flygtet fra et solouheld på motorvejsfrakørselen ved Flauenskjold, mandag aften, men det viste sig, han havde fået en kammerat til at køre sig på skadestuen.

Manden har tilsyneladende mistet herredømmet over bilen, da han kørte ad frakørslen, og det endte med bilen landede på hovedet i et buskads, fortæller vagtchef ved Nordjyllands Politi Henrik Beck, til Tv2Nord.

En polsk lastbilchauffør var kommet til stedet kort efter uheldet, men på grund af misforståelser og sprogmæssige udfordringer, fik han givet politiet det indtryk, at uhelds-bilisten var flygtet fra uheldet.

Ifølge politiets seneste oplysninger, slap bilisten med skrækken og ingen større skader.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Uheldsbilist var selv taget på skadestuen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER