Samarbejdsaftale mellem kommunen og Destination Nord

Samarbejdsaftale mellem kommunen og Destination Nord

22. juni 2021 - kl. 8:36 - af

Der er udarbejdet udkast til en samarbejdsaftale mellem Destination Nord og Frederikshavn Kommune for kalenderårene 2021-23.

Aftalen er udarbejdet på baggrund af destinationssamarbejdet mellem Destination NORD og de 4 stiftende kommuner Aalborg, Brønderslev, Frederikshavn og Læsø om turismefremmeindsatsen. Aftalen underbygges af ”Aftalegrundlag for Destination NORD ”samt strategi for Destination NORD ”Meget mere end bare turisme”.

Aftalen er på Byrådets dagsorden den 22. juni. Et flertal i Økonomiudvalget har forleden tiltrådt kommunaldirektørens anbefaling. Venstre kan ikke tiltræde indstillingen og begærer sagen i byrådet.

Der er fokus på at skabe vækst, hvor indsatsen og strategien ”Meget mere end bare turisme” skal understøtte og medvirke til at gøre Destination Nord til en af de mest attraktive og førende destinationer samt at skabe 3000 nye arbejdspladser i 2030.

Der lægges via aftalen vægt på, at Destination Nord er med til at skabe mest mulig værdi for turistbranchen som helhed. Destination Nord skal med øvrige erhvervsfremmeaktører, erhverv og øvrige parter samarbejde om at varetage den turismeskabende indsats med henblik på at skabe størst mulig effekt og synlighed.

Ydelse på 6 ½ mio. kr. i 2021
Aftalen er gældende for kalenderårene 2021-2023. Aftalens indhold kan genforhandles for hvert kalenderår, hvis parterne har behov for det i forhold til det kommende års indsats til og med kalenderåret 2023.

For løsning af den aftalte opgave med turismefremme betaler Frederikshavn Kommune ifølge udkastet en ydelse på 6.561.585 kr. inkl. moms for at løse den aftalte opgave. Ydelsen i 2021 er reguleret ud fra Kommunernes Landsforenings pris- og lønskøn for 2021, som danner grundlag for de kommunale budgetfremskrivninger. For årene 2022 og 2023 vil beløbene blive reguleret efter fra KL’s pris- og lønskøn.

Det vil ud fra konkrete og specifikke behov være muligt for den enkelte kommune at foretage yderligere køb af ydelser hos destinationsselskabet. Der træffes særskilt aftaler herom.

Tekst: Per Rye

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Samarbejdsaftale mellem kommunen og Destination Nord' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER