Kampagne skal lokke de unge til test-teltet sommeren over

Kampagne skal lokke de unge til test-teltet sommeren over

22. juni 2021 - kl. 10:03 - af

De unge bliver ikke længere regelmæssigt testet på uddannelsesinstitutionerne. Samtidig er vaccinationerne ikke færdigudrullet for de unge, så der skal holdes fast i de gode testvaner. Derfor sætter Frederikshavn Kommune nu gang i en kampagne, der skal sætte fokus på, at sommerens mange fester stadig kræver, at de unge bliver testet. Kort sagt: test før fest!

Sommeren er på vej, vi har smidt mundbindet og snart smider Frederikshavn Kommunes unge sig i parken, på stranden eller på en cafe med en kold øl i hånden.

Men den sociale frihed der vender tilbage, kræver desværre, at test-kadencen bliver holdt. Især i en kommune som Frederikshavn, der sommeren over heldigvis er vært for rigtig mange turister og forsamlinger.

Frederikshavn Kommune har haft nogle uger med høje smittetal hos især de unge. Derfor har krisestaben besluttet at lave en særlig indsats for netop de unge under overskriften ‘test før fest.’

– De unge har nok betalt en af de højeste priser for den her pandemi. Et år er en livstid, når man er ung. Og jeg synes virkelig, at vores unge fortjener en sommer med venner, fester og solskin. Og det kan de få. Men adgangsbilletten til fest hedder altså stadigvæk test. Og det vil vi gerne minde vores unge om. De vil jo gerne gøre det rigtige, siger borgmester, Birgit S. Hansen.

Fest i test-teltet
For det bliver ikke en kampagne med løftede pegefingre eller formaninger, understreger borgmesteren:

– Det er jo de unges egne venner, der står i teltet og poder, så vi har valgt et kreativt tvist på, at test-teltet bare er en for-fest på vej til den rigtige fest. Derfor er det også tre podere fra et lokalt testcenter, der bliver ansigter på kampagnen, fortæller Birgit S. Hansen.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kampagne skal lokke de unge til test-teltet sommeren over' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER