Forældre, hvilken skole vil I have i fremtiden?

Forældre, hvilken skole vil I have i fremtiden?

15. juni 2021 - kl. 11:28 - af

Ambitionerne for at danne de bedste rammer for vores unge mennesker er høje. I samspil med skole- og fritidsområdet har Børne- og Ungdomsudvalget udarbejdet en ny vision.

Samskabelse har været et nøgleord gennem hele processen for den nye vision for skole- og fritidsområdet i Frederikshavn Kommune. Der er blevet lagt stor vægt på, at dialog og nye synsvinkler har været en naturlig del af udviklingen. I dialogen har Børne- og Ungdomsudvalget, bestyrelserne fra skole, ungdomsskole og fritidsklubberne og kommunes Fælleselevråd været involveret – og nu, sendes resultatet i høring.

– Det har været meget vigtigt for hele Børne- og Ungdomsudvalget, at alle aktører har oplevet at blive inddraget og hørt i så vigtig en proces, som det er at lave en ny vision. Det er helt afgørende for mig, at visionen ikke bliver et stykke papir i skuffen, men en proces og resultat alle medarbejdere, børn, unge og forældre kan se sig selv, siger formand for Børne- og Ungdomsudvalget, Anders Brandt Sørensen.

I den nye vision er der lagt stor vægt på, at børn og unges læring, trivsel og dannelse er i centrum, og at det er fællesskabet, der skal skabe gode børne- og ungemiljøer. Alle skal have en stemme, og alle skal få det til at lykkes.

– Vi skaber skoler, ungdomsskole og fritidsklubber for alle børn og unge i vores kommune, og det har haft stor betydning for Børne- og Ungdomsudvalget, at det er en fælles opgave, som vi er mange om at tage ansvaret for, siger Anders Brandt Sørensen.

Medarbejdere og bestyrelsesmedlemmer har mulighed for at give deres stemme med i visionen frem til d. 16. august 2021, mens alle forældre har mulighed for at læse hele visionen på AULA.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Forældre, hvilken skole vil I have i fremtiden?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER