Oplev Nordjylland – med forfatteren uden stedsans

Fotograf: Betina Fleron.

Oplev Nordjylland – med forfatteren uden stedsans

13. juni 2021 - kl. 10:14 - af

Forlaget Frydenlund har gjort det igen. Sendt forfatter Britt Nørbak – der med egne ord er født uden stedsans – ud for at samle materiale til endnu en guidebog. Det medførte, at hun fór vild i Tornby Klitplantage, sad fast i en mose ved Dorf Møllegård og blev omringet af 50 køer og en olm tyr, da hun var på udkig efter Borremosefæstningen.

Heldigvis slap Britt Nørbak fra det hele i god behold, og den 16. juni udkommer bogen med alle de underfundige oplevelser: 111 steder i Nordjylland som du skal se. Fra Skagen, Frederikshavn og Sæby fortæller bogen bl.a. om:

  • Den nye Solnedgangsplads i Skagen
  • Byfogedskolen i Skagen
  • Krudttårnet i Frederikshavn
  • Bangsbo Botaniske Have i Frederikshavn
  • Sæby Kirke
  • Jernkilden ved Kildemarken, Sæby

Britt Nørbak er selv fra Nordjylland og har et indgående kendskab til regionen, hvilket tydeligt mærkes gennem bogen, hvor hun giver tips og insiderviden, som kun den lokalkendte kan kende til.

111 steder i Nordjylland som du skal se er bogen til alle, der vil kende Nordjyllands hemmeligheder. Timingen er perfekt, nu hvor mange danskere på grund af coronanedlukningen eller med ønske om at mindske klimabelastningen holder ferie og går på opdagelse i Danmark. Bogen er også fuld af tips til at finde danskproducerede varer og støtte de små lokale producenter, både destillerier, frugtavlere, økologiske landbrug og fristende chokoladebutikker.

Britt Nørbak er journalist og cand.phil. i medieformidlet kommunikation. Hun er forfatter til en hale af bøger og har blandt andet skrevet 111 steder på Den jyske Vestkyst som du skal se (Frydenlund, 2017).

Fakta
111 steder i Nordjylland som du skal se

Forfatter og fotograf: Britt Nørbak

Udkommer 16. juni 2021

237 sider, illustreret i farver, vejl. udsalgspris 199 kr.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Oplev Nordjylland – med forfatteren uden stedsans' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER