Oldager har tanker om skoleelevers biodiversitet

Oldager har tanker om skoleelevers biodiversitet

7. juni 2021 - kl. 12:18 - af

Byrådsmedlem Lars Oldager (A) er bl.a. medlem af Børne- og Ungdomsudvalget i Frederikshavn Kommune. Når dette udvalg mødes næste gang har Oldager bedt om at få nogle foreløbige tanker om skoleelevers biodiversitet på dagsordenen med henblik på drøftelse i udvalget.

Lars Oldager forestiller sig, at man inden sommerferien får en temadag eller temadage, hvor man som elev bliver introduceret for biodiversitet og geopark.

Oldager peger på, at der både regionalt og kommunalt er et ønske om at styrke biodiversiteten. Dette kunne efter hans opfattelse ske via biodiversitetskoordinater Birthe Sloth, ejendomscentret og skoleafdelingerne. Ejendomscentret har om kort tid møde med distriktslederne om emnet.

”Man kunne forestille sig, at elever er ude at plante vilde blomster på egnede kommunale og regionale steder i lokalsamfundet. Man kunne ligeledes forestille sig, at elever byggede insekthoteller og satte dem op i samme ombæring!” lyder det i Lars Oldagers foreløbige tanker.

Tekst: Per Rye

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Oldager har tanker om skoleelevers biodiversitet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER