Flot stort sommerhus med kun 2 minutter til dejlig badestrand

Flot stort sommerhus med kun 2 minutter til dejlig badestrand

5. juni 2021 - kl. 6:05 - af

Nybolig Sæby: Lyngså strand er en af de absolut bedste badestrande i “landet”. Der er flotte klitter med gode solgyder, som giver læ for vinden og er ugeneret, der er helt lyst strandsand og flot badevand både vinter og sommer. Der er ca 12 km til Sæby, hvor der er mange indkøbsmuligheder og hyggelige restauranter, både omkring torvet og på havnen. Den gamle bydel af Sæby er et kendt område med hyggelige huse og kirken samt åen som snor sig gennem byen. Sæbygård slot ligger jord til byens golfbane og den ligger i kanten af skoven. Tager man 4 km syd på fra sommerhuset, kommer man til Voerså, som ud over byen, rummer lystbådehavn og spisested og i 2021 skal der også komme en købmand til byen igen.

Sommerhuset ligger på en 1.135 m2 stor naturgrund med kun 2 minutter til børnevenlig badestrand. På grunden er der opført en garage og “værksted” ud over sommerhuset som er på 109 m2 beboelse. På nordsiden af sommerhuset er der installeret udebruser med både koldt og varmt vand, så er man frisk kan morgenbadet foretages udendørs. Omkring huset er der terrasser til alle soltimerne.

Selve huset indeholder entre, to store værelser med skabe og senge, over dem er der hems. Køkken/alrum og stue er i et, med både brændeovn og varmepumpe, som kan styres via telefonen. I køkkenet er der alle de hårde hvidevare som man kan ønske sig og udsigten er mod øst. Fra stuen er der udgang til terrassen mod vest. Det store soveværelse ligger mod nord og har dobbeltseng og skabe. Badeværelset er kæmpe stort med sauna, spabad og bruser, der er ovenlysvindue og der er også blevet plads til vaskemaskine og tørretumbler. Derudover er der også et ekstra badeværelse med bruser. Der er gulvvarme i badeværelserne og i køkkenet.

Nuværende ejer har ikke brugt sommerhuset til udlejning, så det er klart til ny ejer fra dag et af.
Der er i 2020 lagt nyt tag på selve sommerhuset samt nye brædder på den vestvendte terrasse og i 2019 blev der lagt nye brædder på den østvendte terrasse.
Der er indlagt fibernet og der er alarm i huset.

Skulle denne beskrivelse passe på jeres ønsker for et sommerhus, så ring til os på tlf. 9840 1200 og aftal en fremvisning af sommerhuset.

Link: https://www.nybolig.dk/fritidshus/9300/sigridsvej/105085/933514

Sag nr.: 933514

Adresse: Sigridsvej 4, Lyngså, 9300 Sæby

Kontant pris: Kr. 2.395.000, –

Udbetaling: Kr. 120.000, –

Ejerudgift pr. md.: Kr. 1.754, –

Brutto/netto ekskl. ejerudgift: Kr. 10.489,-/8.885,-

Bolig areal: 109 m2

Grund: 1.135 m2

Stue/vær.: 1/3

Opført: 1994

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Flot stort sommerhus med kun 2 minutter til dejlig badestrand' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER