Nyt skattecenter i Frederikshavn

Pia Degn

Nyt skattecenter i Frederikshavn

4. juni 2021 - kl. 8:55 - af

Formand Pia Degn Lokalrådet HK Vendsyssel glæder sig over den melding, der er omkring nye arbejdspladser i Frederikshavn Kommune med det nye skattecenter.

Vores område har brug for den opmærksomhed og den opbakning der nu igen viser sig fra regeringen og ikke mindst fra statsminister Mette Frederiksen og skatteminister Morten Bødskov. Vi har brug for at være synlige i forhold til at tiltrække og fastholde nye arbejdspladser.

Vi er et område, hvor mange pendler til og fra jobbet, men det ville være fantastisk, hvis vi også kunne blive et område, hvor man bosætter sig og får fokus på det gode liv, med natur, kultur og arbejdsforhold, der gør en forskel for det enkelte menneske.

Nye skoler, gode institutioner har vi og nu flere arbejdspladser for både kvinder og mænd og ikke at forglemme, naturen omkring os.
Det er bare nogle af de ting, jeg som formand for HK Lokalrådet i Vendsyssel er meget stolt over, at vi kan sige “kom til os. Vi har hele pakken, når i som familie skal finde et sted at slå jer ned, med familien i centrum”, slutter Pia Degn med et smil.

En kommentar til “Nyt skattecenter i Frederikshavn” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Nyt skattecenter i Frederikshavn”

  • ERLING PETERSEN

    Dejligt at vi igen kan få Statslige arbejdspladser, til Frederikshavn Kommune.
    Godt gået Birgit.
    M.V.H.
    ERLING PETERSEN

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nyt skattecenter i Frederikshavn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER