SF: Sæby Bakker bør tilføres en nordgående løsning

SF: Sæby Bakker bør tilføres en nordgående løsning

3. juni 2021 - kl. 9:06 - af

Hvor er det bare dejligt og positivt, når vores byer udvikler sig og der kommer nye boligområder. I øjeblikket udbygges området i Sæby Bakker, som indtil videre har vist sig at være et attraktivt område for nye tilflyttere.

Tirsdag aften var vi politikere inviteret til borgermøde i det omtalte område. Beboerne i området er af gode grunde bekymret for de trafikale belastninger, der kommer i området, når det udbygges.

I SF er vi ikke kravlet op i et træ eller har gravet os ned i et hul. Vi ser med åbenhed på den proces der er sat i gang og er sikker på, at der i indsigelserne ikke bare kommer en, men flere gode ideer, som der kan arbejdes videre med.

Der er ved nye byområder flere hensyn at tage. I dette tilfælde er der en enestående natur i området i form af istidsskrænten og Nellemands Have. Derfor siger vi også nej til højden på dele af det planlagte byggeri.

De bløde trafikanter, altså cyklister og specielt børnene, må vi passe på. I vores sundhedsindsats og på skoleområdet arbejdes der på, at så mange elever som muligt cykler til og fra skole. Derfor må vi også sikre, at der er trafiksikre skoleveje. Vi kan med glæde notere os, at der er mange børnefamilier, der allerede har købt byggegrunde i området. Det er lige nøjagtigt sådanne familier, vi gerne vil have flytter til vores kommune. Det ville være rigtig godt ”træls” for at sige det på nordjysk, hvis dårlige vejforhold til og fra skole skulle give sådanne familier betænkeligheder.

Frederikshavn Kommune har i forvejen budgetteret med forskellige anlægsprojekter. Derfor må processen i forhold til infrastrukturen omkring Langtvedvej og Sæby Bakker nu gå sin gang således, at der når området er udbygget er sikret en ansvarlig vejtilførsel. Her er lokalplanens forslag efter vores bedste overbevisning ikke tilstrækkelig og bør i stedet tilføres en nordgående løsning.

SF mener ikke at dette bør handle om skilte eller valgkamp, men om at finde en løsning der virker.

Christina Lykke Eriksen og Søren Visti Jensen
SF Frederikshavn Kommune

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'SF: Sæby Bakker bør tilføres en nordgående løsning' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER