Per Larsen valgt som folketingskandidat for den Konservative Vælgerforening

På billedet ses formand Tomo Kiljanovic og spidskandidat til kommunalvalget stationsleder, John Lamp Henriksen, samt den nye bestyrelse.

Per Larsen valgt som folketingskandidat for den Konservative Vælgerforening

2. juni 2021 - kl. 5:49 - af

På en meget velbesøgt generalforsamling i den konservative vælgerforening i Frederikshavn Kommune kunne formand Tomo Kiljanovic berette om stor fremgang på alle parametre. Flere medlemmer, stor vælgeropbakning og et stærkt kandidatfelt til kommunal- og regionsvalget senere på året.

På generalforsamling kunne medlemmerne glæde sig over at “rising star” i det konservative, Per Larsen, er valgt som Frederikshavnkredsens nye folketingskandidat. Per skifter kreds fra Hjørring. Han er samtidig det konservatives spidskandidat til regionsvalget, hvor partiet lokalt også opstiller andre lokale kandidater Peter Laigaard, Thomas Jensen, Flemming Agerskov og Carsten Sørensen.

For bestyrelsen var den genvalg til formand Tomo Kijanovic og næstformand Thomas Rugholm. Ny valgt til bestyrelsen er Inge Carlé.

Bestyrelsen består herefter af: Tomo Kijanovic, Thomas Rugholm, Eyvind Eklund, Anette Skou, Thomas Jensen og Inge Carlé.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Per Larsen valgt som folketingskandidat for den Konservative Vælgerforening' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER