Generalforsamling i den Socialdemokratiske partiforening

Generalforsamling i den Socialdemokratiske partiforening

2. juni 2021 - kl. 10:26 - af

Den velbesøgte generalforsamling den 27. maj fik ud over bestyrelsens beretning også mulighed for at debattere indlæg fra 3 lidt mere professionelle politikere.
Formanden for partiforeningen, Yvonne Nordahn kom i beretningen ind på emner fra den lokale partiforening, emner fra kommune og naturligvis regeringens førte politik.

Generalforsamlingen udtrykte stor tilfredshed med regeringen og dens måde at tackle både Corona-situationen og de opgaver der hører under de forskellige ministerier på.

Partiforeningen startede for nogle år siden en tradition med 1 gang årligt at uddele en donation til socialt/kulturelt formål.
I 2020 gik donationen på kr. 3.000 til julehjælp til værdigt trængende familier i Gl. Sæby kommune. Donationen blev administreret af en lokal humanitær organisation, da denne har mulighed for at sammen med de sociale myndigheder at finde frem til familier med stort behov.

På generalforsamlingen var der indlæg fra folketingsmedlem Bjarne Laustsen, fra Regionsmedlem Jørgen Rørbæk Henriksen samt borgmester Birgit Hansen.
Et stort emne på mødet var de kommende valg, Kommunalvalg og regionsvalg, men også klima og miljø fik nogle ord med på vejen.

Som noget nyt fik Sæby kandidaterne til kommunalvalget mulighed for at præsentere sig selv og deres program. Generalforsamlingen genvalgte formand Yvonne Nordahn og ny i bestyrelsen blev Erik Jensen og Ivan Sanco.

På dette års generalforsamling havde bestyrelsen besluttet at udnævne et æresmedlem at foreningen. Måske var overraskelsen størst for æresmedlemmet selv, men at Anker Juel Pedersen var et rigtigt godt valg kunne man hører på tilkendegivelserne, så stort tillykke til Anker.

Et emne der altid er oppe, er medlemstilgang og skulle der sidde nogen derude, der gerne vil ind og deltage i foreningens arbejde er man meget velkommen til at henvende sig til formand eller et bestyrelsesmedlem.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Generalforsamling i den Socialdemokratiske partiforening' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER