Ordet er frit: Trafikkaos på Sæby havn

Ordet er frit: Trafikkaos på Sæby havn

31. maj 2021 - kl. 7:58 - af

Som daglig bruger af havnen i Sæby må man komme med suk, og det kommer nemt til at lyde som brok, og måske er det det, men weekend med godt vejr er lig med trafikkaos på Sæby havn, der er samtidig kommet en ny cafe, som har valgt at inddrage ca. 4 m af vejbanen  til udeservering, til trods for at de har en dejlig solgård.

Søndag var brandvej og samtlige muligheder for at vende bilen nærmest umulig, og sikkerhed for hjælp af Falck og læge eller brandbiler er ikke mulig, og tilsyneladende er der ingen der gør noget hverken havnekontor eller politi gør noget, parkering på brandveje og andre ikke parkerings egnede steder kunne indbringe parkerings afgifter af en anseelig størrelse. Hvem skal gøre noget ??

Torben H Gabriel

7 kommentarer til “Ordet er frit: Trafikkaos på Sæby havn” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

7 kommentarer til “Ordet er frit: Trafikkaos på Sæby havn”

 • Erich Mikkelsen

  fuldstændig enig!
  I weekenden er der kaos- sker der en ulykke
  kan redningskøretøjer ikke komme til undsætning.

 • Peter Jæger Christensen

  Jeg er også helt enig!Men jeg synes at den hyggelige udecafe på hjørnet af Klostergyden og Havnen gør sig godt til fremfor parkeringspladser som førhen. Kunne man ikke lukke ned for bilismen på denne del af havnen i sommerhalvåret, med undtagelse af ærindekørsel og handicappede?
  Peter Jæger

 • Mette Gregersen

  Men hvad gjorde du selv ?? Torben

  Skyndte du dig bare hjem til tasterne for at skrive eller forsøgte du at få fat i nogle myndigheder eller andre der vidste noget ?

 • hvad betaler tidligere cafe smeden for det store udeareal, og har de i det hele taget fået tilladelse til at inddrage så stort et areal af havnen?
  folk parkere trods 2 skilte med stopforbud. dvs. de er totalt ligeglade med færdselsreglerne.
  hvorfor gør kommunen/politiet ikke noget. Jeg har aldrig set en bil fået et p-hilsen.
  Havnefogeden kan også udsted p-afgifter. Har han gjort det?

 • Torben Gabriel

  Til Mette ja jeg har gjort noget som ikke hjalp ,men mit indlæg er sådan set også blevet misforstået lidt det er sikkerhed på havne jeg savner og ikke de forretningsdrivende som det går på for min skyld må de fylde lige hvad de vil bare sikkerheden bliver overholdt, parkering forbudt og brand og redning veje er tit spærret og det er ikke godt ,men måske vi får lidt mere luft når den nye havn tages i brug .

 • Torben Gabriel

  https://map.krak.dk/m/H6vdC

  Her er hvad bygningen på hjørnet må fylde i følge matrikelkortet.
  og så er der andre der må tage over

 • jeg har lige her kl. 2000 talt med firmaet, og her fortalte man mig, at man blot havde inddraget arealet uden tilladelse fra kommunen.
  jeg skal love for, det er et seriøst firma.
  anbefaler, at man boykotter dem.
  de kommer til byen, og tror de er nogle helvedes karle.

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ordet er frit: Trafikkaos på Sæby havn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER