Genvalg af formand og næstformand i Dansk Folkeparti Frederikshavn

Dansk Folkeparti Frederikshavns bestyrelse

Genvalg af formand og næstformand i Dansk Folkeparti Frederikshavn

31. maj 2021 - kl. 13:52 - af

Dansk Folkeparti i Frederikshavn afholdt torsdag den 27. maj ordinær generalforsamling 2021.

Lokalforeningens formand Thomas Hjort blev enstemmigt genvalgt, og han bliver flankeret af Flemming Køster, der blev valgt som ny næstformand. Flemming Køster har stor erfaring i det organisatoriske arbejde og er tillige lokalforeningens facebookredaktør.

Der blev endvidere genvalg til John Wolters Sørensen og Mathias Rump Hansen, mens Inge Nielsen indtræder som nyt bestyrelsesmedlem.

Bestyrelsen tegner sig således: Thomas Hjort (Formand), Flemming Køster (Næstformand), John Wolters Sørensen, Mathias Rump Hansen, Ulla Fischer, Jens Iver Hansen og Inge Nielsen. Foreningens suppleant er: Anja Thomsen.

Lokalformand Thomas Hjort glæder sig over, at lokalforeningen med den nye bestyrelse har et handlekraftigt team. Et team, der sammen med det stærke kandidathold, fortsætter arbejdet med at planlægge valgkampen op til kommunalvalget den 16. november, så Dansk Folkeparti igen bliver repræsenteret i byrådet.

Aftenen sluttede med et indlæg fra Frederikshavnkredsens folketingsmedlem Bent Bøgsted, der fortalte om sit virke på Borgen. Et spændende indlæg med Bøgsteds altid lune kommentarer.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Genvalg af formand og næstformand i Dansk Folkeparti Frederikshavn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER