Arkitekttegnet villa i modernistisk stil – god beliggenhed i Sæby

Arkitekttegnet villa i modernistisk stil – god beliggenhed i Sæby

30. maj 2021 - kl. 4:57 - af

EDC Lars Jensen: Her stopper den flotte, funktionelle stil ikke ved fordøren. Denne arkitekttegnede villa i Sæby byder nemlig ligeledes på en rationel indretning med lækre opdateringer og ikke mindst en planløsning, der udnytter kvadratmeterne til perfektion.

Villaen er opført i 1961 og fik en tilbygning i starten af 70’erne. Det modernistiske udtryk træder klart frem, og de mange store glaspartier er en kærkommen overlevering fra tiden før oliekrisen. Alle vinduer og døre er nye, og i det hele taget fremstår ejendommen særdeles velholdt. Takket være arkitektens kyndige pen er udtrykket tilmed både attraktivt og adræt.

Indenfor kommer husets flade tag for alvor til sin ret, for det afstedkommer nemlig en serie af ovenlysvinduer, som er helt afgørende for rumfornemmelsen. Planløsningens forløb flyder flot, og I får tre soveværelser med mulighed for et fjerde. Der er indlagt lun gulvvarme flere steder i boligen, som også udmærker sig for sine æstetisk velfungerende løsninger. Ganske vist er villaen renoveret fra 2008 og frem, men der ligger en stor respekt i opdateringerne, som alle henholder sig til den originale stil – også selvom boligens glød behændigt forstærkes af nydelige trægulve plus kombinationen af sandfarvede og lyse, askegrå klinker.

Opholdsområdet er i særklasse rummeligt, og det åbne rumforløb favner både køkkenet, spisestuen og den tilstødende pejsestue, der udgør husets sydligste spids. Med kogeø er albuerummet rigeligt i det lækre Multiform-køkken, og mens det store bryggers har tilsvarende god plads, får I afrundingsvis et pænt badeværelse.

Tørskoet adgang til entréen fra den integrerede garage er endnu en pragmatisk sidegevinst, som I kan takke bygherren for. Endvidere byder den solrige hjørnegrund på smukke, veletablerede randbede, som I kan nyde synet af fra det overdækkede terrassemiljø på sydsiden af huset.

Ikke mindst kan beliggenheden indfri netop det, som Sæby gør så godt – kombinationen af praktiske nødvendigheder og naturskønne omgivelser. Nordeuropas største samling af paradisæbletræer står i Nellemanns Have, mens også både Sæbygård Skov og byens attraktive Nordstrand ligger få minutters gang fra adressen. De daglige fornødenheder finder I til overflod i den charmerende bymidte, hvor specialbutikker og spisesteder ligger side om side på de hyggelige, brostensbelagte gader.

God smag fra ende til anden – ganske enkelt. Kontakt os for en fremvisning

Adresse: Langtvedvej 3, 300 Sæby

Mægler:  Lars Jensen

Sagsnr.  93005647

Type:  Villa

Boligareal: 171 m2

Grundareal: 750 m2

Rum:  4

Værelser: 3

Antal plan: 1

Byggeår: 1963

Energimærke:  D

Pris: 2.498.000 kr.

Ejerudgifter: 1.988 kr.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Arkitekttegnet villa i modernistisk stil - god beliggenhed i Sæby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER