Nybolig Sæby: Fint beliggende sommerhus med ca. 200m til badestrand

Nybolig Sæby: Fint beliggende sommerhus med ca. 200m til badestrand

29. maj 2021 - kl. 5:19 - af

Lyngså sommerhusområde “Sønderklit” ligger ca. 10 km syd for Sæby og 5 km nord for Voerså. Området er attraktivt og hyggeligt og ligger helt ud til Kattegat med en børnevenlig sandstrand, klitter og naturligvis nær Professorens Plantage. Det er et rigtigt familieområde, så børnene kan snildt finde legekammerater i ferien her. Ellers kan man køre en tur til Sæby, der er en flot lystbådehavn, den gamle bydel ved kirken samt torvet i midten af byen med restauranter, butikker og musik sommeren igennem. I Voerså er der også en lille havn, åen med et spisested og bådudlejning samt en hyggelig landsby med ny købmand som åbner om et års tid.

Grunden ligger med frit kig ud over marker mod vest, så aftensolen kommer uforstyrret på grunden. Der er etableret træterrasse rundt om huset. Mindre udhus som sælger bruger til ekstra sengepladser og et udhus i sydøstlige hjørne af grunden. Sælger har også opsat en container som er beklædt med træ til opbevaring af diverse ting.

Sommerhuset indeholder en dejlig udestue med store vinduer ud mod haven, soveværelse med køjeseng og sovesofa samt et soveværelse med dobbeltseng. Stue hvor der er installeret brændeovn og varmepumpe samt badeværelse med bruser og klinker på gulvet.
Køkkenet ligger op til stuen og her er der blandt andet opvaskemaskine.

Sommerhuset fremstår godt vedligeholdt og er lige til at flytte ind i. Selve sommerhuset har fået nyt tag indenfor de sidste par år (2018).
Der er indlagt fibernet og sælger har indgået en udlejningsaftale med Sol og Strand.

Link: https://www.nybolig.dk/fritidshus/9300/petersvej/105085/933379

Sag nr.: 933379

Adresse: Petersvej 9, Lyngså, 9300 Sæby

Kontant pris: Kr. 898.000,-

Udbetaling: Kr. 45.000,-

Ejerudgift pr. md.: Kr. 1.260,-

Brutto/netto ekskl. ejerudgift: Kr. 3.976,-/3.365,-

Bolig areal: 58 m2

Grund: 953 m2

Stue/vær.: 1/3

Opført: 1950

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nybolig Sæby: Fint beliggende sommerhus med ca. 200m til badestrand' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER