Udbud af storparcel på Kildevej i Sæby stoppet

Udbud af storparcel på Kildevej i Sæby stoppet

28. maj 2021 - kl. 8:17 - af

Byrådet havde på seneste møde som lukket punkt en drøftelse af salg af en storparcel ved Kildevej i Sæby.

Af referatet fremgår det, at det drejer sig om Kildevej 56 og Kildevej 56a.

Der har igennem mange år været efterspørgsel på disse to grunde, men da de var beliggende i landzone uden mulighed for at bygge, har der ingen interesse været for at købe grundene. I henhold til kommuneplanen kan området anvendes til boliger i form af åben-lav eller tæt/lav-bebyggelse. Før en køber kan bygge på grundene, skal der udarbejdes en lokalplan og efterfølgende skal området byggemodnes.

Teknik- og Kulturdirektøren indstillede forud for byrådsmødet, at arealet udbydes til salg som en storparcel til en mindstepris på 1.250.000 kr. inkl. Moms. Køber skal desuden være forpligtet til at udarbejde udkast til lokalplan til kommunens videre behandling senest 1 år efter købsaftalens indgåelse.

Desuden foreslås storparcellen solgt uden byggepligt og til højeste bud efter endt udbud. Såfremt storparcellen ikke sælges i offentligt udbud, sættes storparcellen løbende til salg ”katalog” til en mindstepris på 1.250.000 inkl. Moms. Et overskud fra salg tilgår budgetterede midler til salg af grunde og bygninger.

Økonomiudvalget har tidligere tiltrådt indstillingen med den tilføjelse, at udbuddets varighed skal være på 4 uger.

Men af referat fra byrådsmødet fremgår det, at Byrådet ikke ønsker at sælge arealet. Til mødet var der afbud fra Jens Borup (V). I stedet deltog Pia Karlsen (V).

Tekst: Per Rye

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Udbud af storparcel på Kildevej i Sæby stoppet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER