Kommunens nye kommunaldirektør er nu fundet

Kommunens nye kommunaldirektør er nu fundet

26. maj 2021 - kl. 22:20 - af

Den nye kommunaldirektør i Frederikshavn Kommune hedder Thomas Eriksen, og er kommunens nuværende Teknik- og Kulturdirektør.

Der er nu sat navn på Frederikshavn Kommunes nye kommunaldirektør. Valget er faldet på den 48-årige Thomas Eriksen, der har været ansat i stillingen som Teknik- og Kulturdirektør siden oktober sidste år.

Borgmester Birgit S. Hansen glæder sig over, at kommunen får en ny erfaren styrmand ved roret:

– Folk, der har lært Thomas Eriksen at kende hen over de sidste syv måneder, han har været her, er ikke i tvivl om den energi, han tilfører kommunen. Han har en lyst og en vilje til at fortsætte væksten og udviklingen sammen. Det er lige netop det, vi har brug for. Tiden kalder på, at vi arbejder på fælles løsninger, der skal få Frederikshavn Kommune til at blive et sted, som både erhvervsliv, borgere og internationale virksomheder finder attraktivt at satse på. Og det er jeg ikke i tvivl om, at Thomas Eriksen også vil knokle benhårdt for, siger Birgit S. Hansen.

Hun udtaler sig på vegne af et enigt ansættelsesudvalg.

Kommunens folkesjæl har vundet
Thomas Eriksen er rykket over bæltet fra Sjælland sidste år og har sammen med sin hustru bosat sig i Frederikshavn. Og det er især kommunens særlige folkesjæl, der har vundet hans hjerte:

– Jeg oplever en imødekommenhed og en åbenhed, hvor det er helt tydeligt, at man vil hinanden og kommunen det godt. Man siger tingene ærligt. Og det sætter jeg enormt stor pris på – og det gør resten af min familie i øvrigt også. Her kan man være sig selv og bryde meninger uden at blive personlig, siger Thomas Eriksen.

Han tiltræder stillingen som kommunaldirektør den 1.september 2021, hvor nuværende kommunaldirektør Mikael Jentsch stopper efter ni år på posten med udløbet af sin kontrakt.

Indtil videre fortsætter Thomas Eriksen med ansvaret for Teknik- og Kulturområdet også efter sin tiltræden som kommunaldirektør.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kommunens nye kommunaldirektør er nu fundet' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER