Byråd har syv lukkede punkter om køb og salg af jord

Byråd har syv lukkede punkter om køb og salg af jord

22. maj 2021 - kl. 8:12 - af

Byrådet har på rådets kommende møde den 26. maj 7 lukkede punkter, der alle drejer sig om køb eller salg af jordarealer m.v. – primært i Frederikshavn, Sæby og Skagen.

Når et punkt er lukket, tilflyder der offentligheden meget få oplysninger forud for mødet.

Det fremgår, at et af punkterne vedrører køb af jord på Apholmenvej i det nordlige Frederikshavn. Et andet punkt drejer sig om salg af 75 m2 jord på Mariendalsvej 83 i Frederikshavn. Endvidere skal politikerne drøfte nedrivning af Læsøgade 5 i Frederikshavn.

For Sæby er der 2 lukkede punkter – et vedrørende salg af storparcel ved Solsbæk Strand og udbud af en storparcel ved Kildevej. For Skagens vedkommende er der et punkt om udbud af erhvervsjord. Endelig skal man tage stilling til principper for salg af mindre arealer.

Tekst: Per Rye

 

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Byråd har syv lukkede punkter om køb og salg af jord' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2022 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER