Kviktestpoder endelig dækket af en overenskomst

Kviktestpoder endelig dækket af en overenskomst

19. maj 2021 - kl. 7:57 - af

Mandag den 17. maj 2021 blev overenskomsten indgået og vi er nu glade for, at der endelig ligger en aftale for ansatte kviktest poder i Frederikshavn Kommune.

Som faglig organisation har vi naturligvis svært ved at se, at den danske model bliver tilsidesat, fordi der sker en samfundskrise, hvor der er behov for at udføre arbejdsopgaver, som man ikke tidligere har været vant til på samme måde, udtaler Gitte Christensen, sektorformand i Social og Sundhedssektoren i FOA Frederikshavn og fortsætter.

Covid-19 test er formodentligt noget vi kommer til at leve med i en rum tid endnu, og der er derfor brug for mange ledige hænder til opgaven. Det er altid godt, når nye jobåbninger dukker op, uanset om man er ledig eller ønsker et jobskifte. Her kan vi konstatere os tilfredse med, at Frederikshavn kommune og FOA Frederikshavn nu i fællesskab, har sikret overenskomstdækning for denne kommunale faggruppe.

Afdelingsformand Louise Krüger Nielsen i FOA Frederikshavn er især glad for resultatet. Der skal ikke være tvivl om, at vi i FOA er rigtig glade for, at vi er blevet lyttet til og at der nu ligger en aftale om, at arbejdet som kviktest poder i Frederikshavn Kommune bliver overenskomstdækket og ikke blot kontraktansatte.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kviktestpoder endelig dækket af en overenskomst' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER