Idrætssamvirket inviterer til inspirerende foredrag

Lars Godbersen

Idrætssamvirket inviterer til inspirerende foredrag

17. maj 2021 - kl. 13:47 - af

Selv om coronaen har slået hårdt – er Idrætssamvirket i Frederikshavn Kommune ikke slået knockout, men det kræver en ekstraordinær indsats af foreningernes ledelse for at få deres foreninger op på samme niveau, som før coronapandemien.

Foreningerne står overfor store udfordringer, når de skal hive medlemmer og trænere op fra sofaen og ud på banerne. Idrætssamvirket inviterer derfor til et inspirerende foredrag med Lars Godbersen, hvor titlen er “Lad os skabe et godt foreningsliv – også efter Corona”.

Foredraget vil være en peptalk, der skal sætte gang i ny energi og motivation til at komme tilbage, og puste nyt liv i foreningslivet i Frederikshavn Kommune.

Alle interesserede inviteres til at overvære foredraget, der afvikles i forbindelse med Idrætssamvirkets generalforsamling onsdag den 16. juni i Sæby Spektrum.
Programmet for aftenen starter klokken 18.00, hvor centerleder Lars K. Nielsen vil præsentere Spektrums nyopførte faciliteter. Herefter tager Lars Godbersen over i halvanden time. Klokken cirka 20.00 overrækkes Årets Idrætspris, inden aftenen sluttes af med Idrætssamvirkets ordinære generalforsamling.

Tilmelding bedes foretaget senest den 13. juni til info@idraets-samvirket.dk

Lars Godbersen præsenterer sig selv således: “Jeg er født og opvokset ind i Flying Superkids. Min far grundlagde Flying Superkids under navnet De Flyvende Århus Gymnaster i 1967. Mine forældre har altid haft en stor passion omkring Flying Superkids og brugte stort set al deres fritid på det i løbet af min opvækst.”

“Det er klart, at når man vokser op med forældre med sådan en stor passion, så ligger det jo lidt i kortene, at man selv bliver skubbet ind i det, så jeg endte faktisk selv med at være Flying Superkid fra jeg var 11 til 23 år gammel. Jeg trådte samtidig direkte fra Folkeskolen ind i arbejdet omkring Flying Superkids. Jeg nåede kun lige at gå på gymnasiet i tre måneder, før jeg indså, at det ikke var noget for mig. Jeg fandt ud af, at jeg var mere en handlingens mand, og ville hellere arbejde som træner og altmuligmand for Flying Superkids. Af den grund påbegyndte min far og jeg et 12 års mesterlæreforløb, hvor han lærte mig alle de ting, som han selv havde lært ved at drive stedet siden grundlæggelsen”, fortæller Lars Godbersen.

Mesterlæreforløbet kulminerede i, at Lars far gik på pension i 2007 og Lars overtog som direktør, det som han var blevet kørt i stilling til det meste af sit liv.

“Som leder af Flying Superkids er det mit job at fordre almindelige børn og unge til at yde noget ekstraordinært. Jeg er ansvarlig for at børnene i truppen lærer at holde fokus og yde deres bedste hver eneste gang. Det sætter selvfølgelig store daglige krav til motivation, disciplin og ikke mindst pædagogik”, udtaler Lars.

Det er den erfaring, som danner grundlaget for Lars Godbersens foredrag i Idrætssamvirket i Frederikshavn.

“Det er min tid som Flying Superkid træner, underviser og selvlært pædagog, som har givet mig en enestående indsigt i bl.a. børn og unge, opdragelse, ledelse og motivation. Min mission er ikke at snakke for snakkens skyld! Jeg mener, at jeg kan hjælpe alle med nærkontakt til børn og unge med at håndtere situationer, som de ikke er klædt på til og som en uddannelse ikke kan ruste én til, ved at øse ud af mine erfaringer og fortælle nogle røverhistorier på en humoristisk og underholdende måde”, afslutter Lars Godbersen.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Idrætssamvirket inviterer til inspirerende foredrag' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER