Villa med dobbeltgarage og yderst central beliggenhed i Sæby midtby

Villa med dobbeltgarage og yderst central beliggenhed i Sæby midtby

16. maj 2021 - kl. 7:41 - af

home Sæby – Læsø: Lys og hyggeligt indrettet bolig med mulighed for børne- og voksenafdeling.

Denne villa har en særdeles attraktiv og populær beliggenhed i Sæby midtby med alt indenfor meget kort afstand, der er kun 500m til skole, stadion, skov og indkøb

Villaen er opført i 1½ plan og rummer 156m2. Den er med sin beliggenhed og indretning særdeles attraktiv til en børnefamilie. Villaen byder velkommen i stort bryggers, hvor der er god plads til vaskefaciliteter og garderobe. Der er rummeligt fordelingsrum, hvorfra det er oplagt at indrettet børneafdeling. Her er nemlig to værelse og badeværelse med bruser og vask i integreret skabsarrangement.

Fordelingsrummet giver ligeledes adgang til dejligt køkkenalrum – et lækkert lyst rum med store vinduespartier, hvor der er indrettet spiseplads med udsigt til haven og udgang til terrassen, der er delvist overdækket. Fra køkkenet er der endnu en havedør til haven og i alrummet, er der hyggelig brændeovn og under trappen er der indrettet et hyggeligt lille afslapningshjørne.

En flot og stabil trappe fører op til 1. salen, hvor du komme op midt i rummet. Her er stue med god plads til hygge og afslapning og med udgang til svalegangen, hvor der kan nydes mange gode solrige timer. På 1. sal er der desuden soveværelse med tilhørende værelse, der fungerer som walk-in. og stort badeværelse med to tagvinduer, bruseniche, toilet, boblebad og større bordarrangement med to håndvaske.

Boligen fremtræder særdeles velholdt og i rigtig god stand. Boligen er venligt indrettet med lyse farver og materialer og summer af hygge, nærvær og er et sted, hvor man rigtig gerne vil være. Der er fliser rundt om hele huset og der er indrettet terrasser på alle sider af huset, hvorfor der er rig mulighed for at nyde solen fra morgen til aften.

Villaen er placeret for enden af lukket vej og har indkørsel med mindre grusvej, samt dobbelt garage.

Der er værksted i forbindelse med garagen, samt skur til redskaber i haven og rig mulighed for opbevaring af brænde. Huset er trukket perfekt tilbage på grunden og i den store velholdte have er der rig mulighed for at sidde ugeneret, da der er begrænset med naboer omkring.

Alt i alt udbydes her en villa, med god plads både ind og ude samt på en yderst populær beliggende for enden af en lukket vej.

Adresse: Slagterivej 54, 9300 Sæby

Link: https://home.dk/boligkatalog/frederikshavn/9300/huse-villaer/slagterivej_54_8100000497.aspx

Pris: 1.845.000

Udbetaling: 95.000

Ejerudgifter pr. måned: 2.039

Energiklasse: C

Boligareal: 156 m2

Grundareal: 1.278 m2

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Villa med dobbeltgarage og yderst central beliggenhed i Sæby midtby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER