Nybolig Sæby: Villa, ud over det sædvanlige i Vest-byen

Nybolig Sæby: Villa, ud over det sædvanlige i Vest-byen

15. maj 2021 - kl. 5:27 - af

Sofie Brahes Vej ligger op til Sæbygård Slot og skoven, og med kort vej til Sæbygård skolen. Stisystemerne som går fra de 5 supermarkeder, lægehuset, biblioteket og svømmehallen, går også forbi dette område, så man kan klare det meste via stierne, uden at skulle køre direkte på vejen, dog skal man krydse vejen en enkelt gang.

Grunden er 829 m2 stor og med en dejlig bred fliselagt indkørsel. Den store carport har også god plads til cykler og barnevogn mm. Bag carporten er der en garage til bilen. Via døren i carporten kommer man ind i haven, hvor der er en stor overdækket terrasse mod syd. Herfra kan man også komme ind i værkstedet/udhuset samt brændeskuret. Går man videre ind i haven og ind i vinklen på huset kommer man til en dejlig lukket terrasse som også er fliselagt og delvis overdækket. Ellers er haven pænt beplantet og nem at holde.

Huset byder indvendigt på et fint stort bryggers med samme skabsindretning som i køkkenet, så der er en helhed i hele huset. Køkken/alrummet er lyst med udgang til terrassen og alle de hårde hvidevarer man kan ønske sig. Både køkken og bryggers har gulvvarme. Fra bryggerset er der også adgang til et af værelserne i huset. Helt mod vest i huset ligger soveværelset samt et badeværelse som her med rette kan kaldes et wellness område. Rummet er ca. 16 m2 stort og flot indrettet med spabad, bruser og dobbelt vask mm.
Fra køkken/alrummet kommer man også ind i den store vinkelstue som er lys og med rustikke murstensvægge som kontrast. Murstensvæggen er omkring pejsen og ved spisebordet mellem de tre smalle vinduespartier. Huset har flotte trægulve og lyse trælofter. Fra stuen kommer man ud i entreen hvorfra man kan komme ind på gæstetoilet og det sidste værelse.

Overalt emmer huset af kvalitet, det er løbende renoveret, senest i 2020 hvor både værelser, soveværelse, entre og gæstetoilettet fik nye lofter med spots, vandskurede vægge og nye skabe. Gæstetoilettet fik også skiftet klinker og inventar. Endvidere har huset ventilationsanlæg med varmegenvinding fra Nilan.

Ringer I på tlf. 9840 1200, så finder vi en tid som passer for jer til at se huset – I kan glæde jer.

Link: https://www.nybolig.dk/villa/9300/sofiebrahesvej/105085/933494

Sag nr.: 933494

Adresse: Sofie Brahes Vej 19, 9300 Sæby

Kontant pris: Kr. 2.698.000,-

Udbetaling: Kr. 135.000,-

Ejerudgift pr. md.: Kr. 2.191,-

Brutto/netto ekskl. ejerudgift: Kr. 11.212,-/9.753,-

Bolig areal: 163 m2

Grund: 829 m2

Stue/vær.: 1/3

Opført: 1979

Energimærke: C

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nybolig Sæby: Villa, ud over det sædvanlige i Vest-byen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER