Gyllebeholder og produktion af sopolte

Gyllebeholder og produktion af sopolte

13. maj 2021 - kl. 14:01 - af

Frederikshavn Kommune har modtaget en ansøgning om miljøgodkendelse til en svineproduktion på Krogsdamvej 45 nordvest for Dybvad.
Ansøgningen omhandler en ændring af produktionen inden for ejendommens eksisterende stalde med et produktionsareal på 3557 m2.

Ændringen medfører, at der bliver mulighed for produktion af sopolte. Sopolte er hunsvin, der endnu ikke er blevet bedækket af en orne eller insimineret.

Godkendelsen skal endvidere give mulighed for opførelse af en ny gyllebeholder.

Det ansøgte er omfattet af krav om miljøgodkendelse efter § 16a i Lov om husdyrbrug og anvendelse af gødning m.v. Udkast til miljøgodkendelse vil foreligge umiddelbart efter udløb af fristen for bemærkninger til planerne den 28. maj.

Enhver, der berøres af afgørelsen, har ret til at kommentere udkastet til afgørelsen samt de oplysninger, der er indhentet til brug for afgørelsen. De, der anmoder om at få tilsendt udkastet til afgørelsen, vil få en frist på 30 dage til at kommentere udkastet.

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Gyllebeholder og produktion af sopolte' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER