Flot renoveret og indflytningsklar familievilla i børnevenligt kvarter

Flot renoveret og indflytningsklar familievilla i børnevenligt kvarter

9. maj 2021 - kl. 5:49 - af

EDC Lars Jensen: Leder I efter en bolig, som kan indfri selv de største forventninger, så vil vi med glæde byde jer velkommen til Rebslagervej 12. Her får I en villa, der på én gang både er rummelig, hyggelig og elegant. En villa som børnefamilien bør sætte flueben ved, da boligen imponerer med 236 veldisponerede kvadratmeter, der har gennemgået en gennemgribende renovering, så den i dag står snorlige og indflytningsklar.

Villaen er beliggende i et særdeles attraktivt og børnevenligt kvarter, hvor nærmiljøet er roligt og trygt. Skole og børnehave finder I inden for kort afstand, og byens stisystemer gør turen tryg. Samtidig har I skov, strand, havn og Sæbys hyggelige bymidte inden for umiddelbar rækkevidde. I kan samtidig glæde jer over, at beliggenheden er pendlervenlig da Frederikshavn og Aalborg nås nemt via E45.

Indenfor bydes I velkommen i stor flot hall, hvor der via smuk trappe er adgang til 1. salen. Boligens 2 plan udfolder sig med flere store vinduespartier, så lyset smukt bliver inviteret ind i huset. Lyset fornemmes især i det store moderne køkkenalrum, der ligger i åben forbindelse med stuen. Fra stuen er der udgang til en dejlig sydvendt terrasse – her kan I nyde eftermiddags- og aftensolen i samvær med familie og venner samt stor nordvendt terrasse, der kan fungere som en sval oase på de varmeste sommerdage. På dage hvor vinden rusker i træerne kan I varme jer ved brændeovnen, der er centralt placeret i stuen. Stueplan er endvidere indrettet med soveværelse, værelse, lækkert badeværelse med spa, uundværligt og praktisk bryggers.

Villaens 1. sal er som stueetagen optimalt indrettet, hvor stuen brillerer med loft til kip synlige hanebånd, brændeovn og udgang til altan med havkig mod øst. Endvidere 3 værelser, endnu et lækkert badeværelse, der praktisk bidrager til et gnidningsfrit familieliv samt disp. rum.

Villaen er beliggende på en 996 m2 solbeskinnet grund med en letholdt have – her kan fritiden bruges til leg og samvær for alle generationer af familien. Selv bilen bliver forkælet, da der med en villa som denne, hører en garage på hele 78 m2 til samt godt og funktionelt hobbyværksted.

Velkommen hjem!

Adresse: Rebslagervej 12, 9300 Sæby

Mægler: Lars Jensen

Sagsnr. 93005303

Type: Villa

Boligareal: 236 m2

Grundareal: 996 m2

Rum: 7

Værelser: 5

Antal plan: 2

Byggeår: 1971

Energimærke: C

Pris: 2.148.000 kr.

Ejerudgifter: 2.553 kr.

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Flot renoveret og indflytningsklar familievilla i børnevenligt kvarter' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER