Nybolig Sæby: Velholdt, hyggeligt sommerhus nær Kattegat

Nybolig Sæby: Velholdt, hyggeligt sommerhus nær Kattegat

8. maj 2021 - kl. 5:41 - af

Velholdt og hyggeligt sommerhus med kort vej til stranden. Man skal kun gå 200 m fra sommerhuset og øst på, så passerer man promenaden og ender i havet. Stranden er børnevenlig og via promenaden er der kort vej til havnen. Her er der restauranter, kiosker og lystbådehavn. Den gamle bydel ligger omkring kirken og går man ned på byens torv, er der liv og glade dage med musik og livlig handel året rundt. Følger man åen kommer man op til Sæbygård skov og Sæby Golf klub. Så kort sagt kan Sæby byde på “alt”.

Sommerhuset ligger på en 696 m2 stor lejet grund jf. lejekontrakt.

På grunden er der garage med udhus, stor græsplæne til leg og spil, stor vestvendt terrasse samt yderligere en mod øst. Huset er med listepaptag og hardy-plank på siderne, så stort set vedligeholdsfrit.
Indgangen foretages igennem stor udestue med masser af lysindfald. Via gang kommer man til to værelser samt et fint badeværelse med bruser og gulvvarme. Køkkenet er i åben løsning med stuen. Der er udgang til terrassen fra stuen og bag stuen er der yderligere en udestue/gæsteværelse.

Sælger har lavet en del i de 22 år de har haft huset, bl.a. nye lofter og ny beklædning på væggene ind og udvendigt, køkkenet er fra da de overtog sommerhuset, badeværelset er moderniseret.
Sommerhuset er IKKE tilknyttet udlejning, men kan selvfølgelig benyttes til udlejning hvis ny ejer ønsker dette. Der ligger fibernet i vejen.

Hvis I kigger efter sommerhus i Sæby, skal I se dette – ring tlf. 98 40 12 00, så finder vi en tid som passer for jer.

Sag nr.: 933374

Adresse: Enghusvej 9, 9300 Sæby

Link: https://www.nybolig.dk/fritidshus/9300/enghusvej/105085/933374

Kontant pris: Kr. 1.048.000, –

Udbetaling: Kr. 55.000, –

Ejerudgift pr. md.: Kr. 1.630, –

Brutto/netto ekskl. ejerudgift: Kr. 4.491,-/3.867,-

Bolig areal: 60 m2

Stue/vær.: 1/2

Opført: 1971

 

Vil du kommentere på ovenstående artikel, så brug kommentarboksen under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Skriv en kommentar

Alle felter skal udfyldes, men din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nybolig Sæby: Velholdt, hyggeligt sommerhus nær Kattegat' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2010-2020 SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SaebyAvis.dk - lokale nyheder fra Sæby. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER